Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fostul sef al NATO avertizeaza: Rusia ar putea ataca una dintre tarile baltice

B1 B1,
Fostul sef al NATO avertizeaza: Rusia ar putea ataca una dintre tarile baltice

Fostul sef al NATO, Anders Fogh Rasmussen, avertizeaza ca Rusia ar putea ataca una dintre tarile baltice. Acesta afirma ca Moscova nu doreste un conflict cu Alianta Nord-Atlantica pentru ca este sigur de. continuă pe B1

Fostul sef al NATO: Vladimir Putin ar putea ataca statele Baltice pentru a testa reactia Aliantei Nord-Atlantice

Vladimir Putin ar putea lansa un atac asupra tarilor Baltice cu scopul de testa capacitatea de mobilizare a Aliantei Nord-Atlantice, avertizeaza fostul secretar general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, potrivit The Telegraph.

Putin ar putea ataca statele baltice, avertizeaza fostul sef NATO/ Daca va ataca un stat NATO, el va fi invins

Vladimir Putin are ambitii periculoase dincolo de Ucraina si ar putea planui un atac asupra statelor baltice pentru a testa hotararea si prezenta Occidentului in regiune, afirma fostul sef al NATO Anders Fogh Rasmussen, potrivit The Telegraph. Putin stie ca daca va trece linia rosie si ataca un aliat NATO, va fi invins. Sa ne fie clar asta. Dar el este un specialist al razboiului neconventional, a adaugat el.

Fostul secretar general al NATO: Putin ar putea ataca o tara baltica. Vrea sa redea Rusiei pozitia sa de mare putere

Presedintele rus Vladimir Putin are ambitii care depasesc zona Ucrainei si ar putea ataca una dintre tarile baltice, a declarat fostul secretar general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, relateaza The Telegraph.

Fost secretar general al Aliantei: Putin ar putea ataca una din tarile baltice pentru a testa NATO

Fostul secretar general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, a afirmat, vineri, ca Vladimir Putin are ambitii care merg dincolo de Ucraina si ar putea ataca unul din statele baltice pentru a testa solidaritatea NATO, conform The Daily Telegraph, citat de Agerpres.

Rasmussen: Putin ar putea ataca una din tarile baltice pentru a testa NATO

--------- * ACTUALIZARE 12:50 Vladimir Putin ar putea ataca unul din statele baltice pentru a testa solidaritatea NATO, a afirmat fostul secretar general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, citat astazi de ziarul britanic The Daily Telegraph.

Rasmussen: Putin ar putea ataca una din tarile baltice pentru a testa NATO

--------- * ACTUALIZARE 12:50 Vladimir Putin ar putea ataca unul din statele baltice pentru a testa solidaritatea NATO, a afirmat fostul secretar general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, citat astazi de ziarul britanic The Daily Telegraph.

Condamnare DEFINITIVA pentru fostul sef al CJ Arges: 7 ani si 8 luni de inchisoare

Fostul sef al CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamat definitiv la sapte ani si opt luni de inchisoare. Reporterul Antena 3, Mariaha Zaharia Vilcu, a explicat ca fostul presedinte al CJ Arges a.

Fostul sef al CJ Arges Constantin Nicolescu, condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu a fost condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca a luat fonduri PHARE de aproape 900. 000 de euro, in baza unor documente false.

Fostul sef al Directoratului CFR Calatori, pus sub control judiciar de DNA Brasov

Fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat de santaj, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul in care este cercetat si fostul director al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, Gheorghe Radulescu.

UPDATE. Dosarul Gala Bute: Rudel Obreja afla, joi, daca va fi arestat. Fostul sef FRB acuza: Obreja nu spune ce vor procurorii

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, anchetat in dosarul Gala Bute, va fi judecat, joi, la ICCJ, intrucat acesta nu s-a prezentat la procesul anterior.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )