Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fostul sef al Directoratului CFR Calatori, pus sub control judiciar de DNA Brasov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul sef al Directoratului CFR Calatori, pus sub control judiciar de DNA Brasov

Fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat de santaj, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul in care este cercetat si fostul director al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, Gheorghe Radulescu. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Secara, fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, pus sub control judiciar

Procurorii DNA Brasov au dispus luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de Vasile Secara, fostul presedinte al directoratului SNTFC CFR Calatori SA, cercetat pentru infractiunea de santaj.

Vasile Secara, fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, anchetat pentru santaj

Vasile Secara, fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat de santaj, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul in care este cercetat si fostul director al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar.

Fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, pus sub control judiciar

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, in dosarul in care un numar de 43 de edili din judetul Arges sunt urmariti penal, pentru abuz in serviciu.

Fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, pus sub control judiciar de DNA

Procurorii DNA au dispus luni extinderea cercetarilor si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie.

Fostul director CFR Calatori Vasile Secara, control judiciar pentru santaj

Directia Nationala Anticoruptie DNA) Brasov l-a pus sub control judiciar timp de 60 de zile, incepand de ieri, pe Vasile Secara, fost presedinte al directoratului CFR Calatori, acuzat de santaj, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Presedintele Directoratului CFR Calatori a demisionat

Presedintele Directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, a demisionat, azi, din functia detinuta din aprilie 2014, iar atributiile sale au fost preluate de un alt membru al Directoratului, Iosif Szentes, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Presedintele Directoratului CFR Calatori a demisionat

Presedintele Directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, a demisionat luni din functia detinuta din aprilie 2014, iar atributiile sale au fost preluate de un alt membru al Directoratului, Iosif.

Fostul presedinte CJ Arges, Constantin Nicolescu, sub control judiciar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost pus sub control judiciar pe o durata de 60 de zile, incepand de la data de 2 februarie 2015 si pana la data de 2 aprilie 2015, intr-un dosar de coruptie, conform unui comunicat DNA.

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar. Decizia luata marti.

Romeo Stavarache, pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar, a hotarat, marti,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )