Libnet.ro
UNICEF

21:30

Condamnare DEFINITIVA pentru fostul sef al CJ Arges: 7 ani si 8 luni de inchisoare

Antena3 Antena3,
Condamnare DEFINITIVA pentru fostul sef al CJ Arges: 7 ani si 8 luni de inchisoare

Fostul sef al CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamat definitiv la sapte ani si opt luni de inchisoare. Reporterul Antena 3, Mariaha Zaharia Vilcu, a explicat ca fostul presedinte al CJ Arges a. continuă pe Antena3

VIDEO Fostul sef al CJ Arges Constantin Nicolescu, condamnat la 7 ani si 8 luni de inchisoare cu executare in dosarul Zeus I (Bani europeni pentru scoli)

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Arges Constantin Nicolescu a fost condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul Zeus I Bani europeni pentru scoli) in care este acuzat ca a luat fonduri PHARE de aproape 900. 000 de euro, in baza unor documente false, informeaza Mediafax. Curtea de Apel Bucuresti a mai decis ca Nicolescu si ceilalti condamnati in dosar sa plateasca Ministerului Finantelor peste 880. 000 de euro.

Fostul sef al CJ Arges Constantin Nicolescu, condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu a fost condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca a luat fonduri PHARE de aproape 900. 000 de euro, in baza unor documente false.

Fostul sef al ISU Dobrogea, Dumitru Abagiu, a murit. El ar fi implinit 62 de ani peste doua saptamani

Fostul sef al ISU Dobrogea, Dumitru Abagiu, a incetat din viata la sfarsitul saptamanii trecute, la varsta de 62 de ani. inmormantarea va avea loc pe data de 3 februarie, la ora 11, in Cimitirul municipal Constanta.

Closca, fostul sef al Politiei Nasaud, vrea in arest la domiciliu sa poata ajuta financiar familia, indatorata la banci in franci elvetieni

Saptamana trecuta, fostii sefi ai politiei bistritene au mai incercat o data sa transforme arestul preventiv in arest la domiciliu. Leon Closca, fostul sef al Politiei Nasaud a sustinut ca vrea in arest la domiciliu pentru a-si putea ajuta financiar familia indatorata destul de serios la banci. intrebarea este cum ar putea face asta avand in vedere faptul ca nu ar avea voie sa paraseasca propria locuinta?.

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, audiat intr-un proces de PROXENETISM

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn foto), a fost astazi audiat intr-un proces din Franta, in care este acuzat de cumpararea unor servicii sexuale furnizate de prostituate. Procurorii care i-au intocmit un.

Fostul sef al NATO: Vladimir Putin ar putea ataca statele Baltice pentru a testa reactia Aliantei Nord-Atlantice

Vladimir Putin ar putea lansa un atac asupra tarilor Baltice cu scopul de testa capacitatea de mobilizare a Aliantei Nord-Atlantice, avertizeaza fostul secretar general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, potrivit The Telegraph.

Camerista care l-a acuzat de agresiune sexuala pe Dominique Strauss-Kahn isi deschide un restaurant la New York cu banii primiti de la fostul sef al FMI

Nafissatou Diallo, camerista de la hotelul Sofitel din New York care l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuala in 2011, a folosit o parte din banii primiti de la fostul director al FMI pentru a-si deschide un restaurant in orasul american, relateaza RTL. fr.

Fostul sef al Directoratului CFR Calatori, pus sub control judiciar de DNA Brasov

Fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat de santaj, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul in care este cercetat si fostul director al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, Gheorghe Radulescu.

UPDATE. Dosarul Gala Bute: Rudel Obreja afla, joi, daca va fi arestat. Fostul sef FRB acuza: Obreja nu spune ce vor procurorii

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, anchetat in dosarul Gala Bute, va fi judecat, joi, la ICCJ, intrucat acesta nu s-a prezentat la procesul anterior.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )