Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, audiat intr-un proces de PROXENETISM

Antena3 Antena3,
Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, audiat intr-un proces de PROXENETISM

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn foto), a fost astazi audiat intr-un proces din Franta, in care este acuzat de cumpararea unor servicii sexuale furnizate de prostituate. Procurorii care i-au intocmit un. continuă pe Antena3

Camerista care l-a acuzat de agresiune sexuala pe Dominique Strauss-Kahn isi deschide un restaurant la New York cu banii primiti de la fostul sef al FMI

Nafissatou Diallo, camerista de la hotelul Sofitel din New York care l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuala in 2011, a folosit o parte din banii primiti de la fostul director al FMI pentru a-si deschide un restaurant in orasul american, relateaza RTL. fr.

Dominique Strauss-Kahn, fostul sef al FMI, ajunge in fata judecatorilor pentru proxenetism

Procesul fostului director al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, incepe luni. Strauss-Kahn este acuzat de proxenetism, dupa ce un scandal sexual de proportii i-a compromis cariera si l-a fortat sa demisioneze din fruntea institutiei pe care a reusit s-o revitalizeze in timpul crizei economice din 2008-2010.

incepe procesul lui Dominique Strauss-Kahn: Fostul director FMI, acuzat de proxenetism in forma agravata, in grup

Dominique Strauss-Kahn apare luni in fata unui tribunal din nordul Frantei, de aceasta data sub acuzatia de proxenetism in forma agravata. Fostul director al FMI, in varsta de 65 de ani, a fost inculpat pe 26.

DSK in iuresul afacerii Carlton

Luni, s-a deschis la Tribunalul corectional din Lille procesul afacerii Carlton, in cadrul careia fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn compare alaturi de alte 13 persoane, printre care Dodo Saramura. Peste 300 de ziaristi din intreaga lume asista la acest proces, ce va dura trei saptamani, in care DSK, fost favorit la prezidentialele din 2012, va trebui sa raspunda la acuzatia de proxenetism agravant. El este acuzat ca s-a aflat in centrul unei retele de prostitutie initiate de amicii sai din nordul Frantei.

Fostul sef al RATB Viorel Popescu, retinut intr-un nou dosar penal in care este acuzat de trafic de influenta

Viorel Popescu, fostul director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), a fost retinut intr-un nou dosar in care este acuzat ca, in decembrie 2011, ar fi primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita derularea unui contract ce viza vanzarea de catre regie a 232 de autovehicule casate, din parcul propriu.

Closca, fostul sef al Politiei Nasaud, vrea in arest la domiciliu sa poata ajuta financiar familia, indatorata la banci in franci elvetieni

Saptamana trecuta, fostii sefi ai politiei bistritene au mai incercat o data sa transforme arestul preventiv in arest la domiciliu. Leon Closca, fostul sef al Politiei Nasaud a sustinut ca vrea in arest la domiciliu pentru a-si putea ajuta financiar familia indatorata destul de serios la banci. intrebarea este cum ar putea face asta avand in vedere faptul ca nu ar avea voie sa paraseasca propria locuinta?.

Fostul sef al ISU Dobrogea, Dumitru Abagiu, a murit. El ar fi implinit 62 de ani peste doua saptamani

Fostul sef al ISU Dobrogea, Dumitru Abagiu, a incetat din viata la sfarsitul saptamanii trecute, la varsta de 62 de ani. inmormantarea va avea loc pe data de 3 februarie, la ora 11, in Cimitirul municipal Constanta.

Fostul sef al RATB, retinut intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Fostul director RATB a fost retinut intr-un nou dosar in care este acuzat ca a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita derularea unui contract ce viza vanzarea de catre regie a 232 de autovehicule casate, din parcul propriu, se arata intr-un comunicat DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )