Libnet.ro
UNICEF

00:08

ASF a aprobat prospectul de oferta publica secundara initiala de vanzare de actiuni ROMGAZ

Hotnews Hotnews,
 ASF a aprobat prospectul de oferta publica secundara initiala de vanzare de actiuni ROMGAZ

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat prospectul de oferta publica secundara initiala de vanzare de actiuni pentru Romgaz Medias. Viza de aprobare aplicata pe Prospect nu are valoare de garantie si nici nu reprezinta o alta forma de apreciere a Autoritatii de Supraveghere Financiara cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzactiile ce urmeaza a fi incheiate prin acceptarea ofertei publice obiect al deciziei de aprobare, se arata intr-un comunicat difuzat sambata de ASF. continuă pe Hotnews

ASF a aprobat prospectul pentru listarea Romgaz

Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat, aseara, prospectul ofertei de vanzare a 15% din Romgaz, astfel ca subscrierile pot incepe de marti. Prospectul, care are cateva sute de pagini si pe care investitorii ar trebui sa il citeasca, nu a fost insa publicat astazi, pana la ora pranzului, nici pe site-ul companiei, nici al Bursei de Valori Bucuresti si nici ale intermediarilor.

Oferta publica de vanzare de actiuni Adeplast nu a fost finalizata cu succes

Oferta publica de vanzare de actiuni Adeplast, derulata in perioada 02 - 15 actombrie, nu a fost finalizata cu succes nefiind inregistrat volumul maxim de subscrieri in vederea incheierii cu succes a acesteia, potrivit unui comunicat al sindicatului de intermediere remis Bursei de Valori Bucuresti. Sumele subscrise de investitori in cadrul oferte vor fi returnate conform prevederilor prospectului de oferta publica, se mai arata in comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )