Libnet.ro
UNICEF

22:30

ASF a aprobat prospectul pentru listarea Romgaz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASF a aprobat prospectul pentru listarea Romgaz

Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat, aseara, prospectul ofertei de vanzare a 15% din Romgaz, astfel ca subscrierile pot incepe de marti. Prospectul, care are cateva sute de pagini si pe care investitorii ar trebui sa il citeasca, nu a fost insa publicat astazi, pana la ora pranzului, nici pe site-ul companiei, nici al Bursei de Valori Bucuresti si nici ale intermediarilor. continuă pe Ziarul Bursa

Executivul discuta vineri despre ultima procedura pentru listarea Romgaz.

Guvernul discuta, vineri, intr-o sedinta extraordinara, despre indeplinirea ultimei proceduri pentru listarea la bursa a companiei Romgaz, transmite Agerpres. Seful Executivului, premierul Victor Ponta, a anuntat de miercuri reuniunea. Vineri dimineata, la ora 10. 00, o sa avem o sedinta de Guvern extraordinara, ca sa spun asa - sa vina ministrii care pot, care nu vor trimite - n. r. ) secretarii de stat -, pentru ca trebuie indeplinita ultima procedura pentru listarea Romgaz, a spus Ponta, .

ASF a aprobat prospectul de oferta publica secundara initiala de vanzare de actiuni ROMGAZ

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat prospectul de oferta publica secundara initiala de vanzare de actiuni pentru Romgaz Medias. Viza de aprobare aplicata pe Prospect nu are valoare de garantie si nici nu reprezinta o alta forma de apreciere a Autoritatii de Supraveghere Financiara cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzactiile ce urmeaza a fi incheiate prin acceptarea ofertei publice obiect al deciziei de aprobare, se arata intr-un comunicat difuzat sambata de ASF.

Sedinta extraordinara la Guvern. Ultima procedura pentru listarea la bursa a Romgaz

Guvernul se va reuni vineri in sedinta extraordinara pentru indeplinirea ultimei proceduri pentru listarea la bursa a companiei Romgaz.

Listarea Romgaz incepe marti, cu o zi mai tarziu decat a anuntat Guvernul

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, o zi mai tarziu decat au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Energie, intrucat legislatia prevede o perioada de doua zile lucratoare intre aprobarea prospectului si lansarea operatiunii, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )