Libnet.ro
UNICEF

20:30

Listarea Romgaz incepe marti, cu o zi mai tarziu decat a anuntat Guvernul

Adevărul Adevărul,
Listarea Romgaz incepe marti, cu o zi mai tarziu decat a anuntat Guvernul

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, o zi mai tarziu decat au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Energie, intrucat legislatia prevede o perioada de doua zile lucratoare intre aprobarea prospectului si lansarea operatiunii, relateaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Afacerea anului de pe Bursa se amana cu o zi: Oferta Romgaz incepe marti

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, o zi mai tarziu decat au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Energie, intrucat legislatia prevede o perioada de doua zile lucratoare intre aprobarea.

Oferta Romgaz va incepe marti

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, o zi mai tarziu decat au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Energie, intrucat legislatia prevede o perioada de doua zile lucratoare intre aprobarea.

Executivul discuta vineri despre ultima procedura pentru listarea Romgaz.

Guvernul discuta, vineri, intr-o sedinta extraordinara, despre indeplinirea ultimei proceduri pentru listarea la bursa a companiei Romgaz, transmite Agerpres. Seful Executivului, premierul Victor Ponta, a anuntat de miercuri reuniunea. Vineri dimineata, la ora 10. 00, o sa avem o sedinta de Guvern extraordinara, ca sa spun asa - sa vina ministrii care pot, care nu vor trimite - n. r. ) secretarii de stat -, pentru ca trebuie indeplinita ultima procedura pentru listarea Romgaz, a spus Ponta, .

Haris Georgiades: Declinul economiei Ciprului, mai mic decat asteptarile

Declinul economiei Ciprului va fi, in acest an, mai mic decat asteapta creditorii internationali ai tarii, a declarat ieri ministrul cipriot de finante, Haris Georgiades.

Seful Bilderberg: in acest moment, Romania se descurca mai bine decat America

Romania se descurca mai bine decat SUA la ora actuala. Afirmatia vine chiar din partea presedintelui grupului Bilderberg, asa numitul sef al guvernului mondial. Toate guvernele din lume se straduiesc sa.

ASF a aprobat prospectul pentru listarea Romgaz

Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat, aseara, prospectul ofertei de vanzare a 15% din Romgaz, astfel ca subscrierile pot incepe de marti. Prospectul, care are cateva sute de pagini si pe care investitorii ar trebui sa il citeasca, nu a fost insa publicat astazi, pana la ora pranzului, nici pe site-ul companiei, nici al Bursei de Valori Bucuresti si nici ale intermediarilor.

Misiunea FMI incepe marti prima evaluare a noului acord.

Misiunea Fondului Monetar International si Comisiei Europene va veni marti la Bucuresti pentru discutii cu autoritatile romane in cadrul primei evaluari a noului acord aprobat in septembrie, iar principalele discutii se vor axa pe executia bugetara, masurile fiscale si bugetul pe anul viitor, informeaza Mediafax. Primele discutii la nivel tehnic vor avea loc marti dimineata, iar intalnirile sefilor de misiuni cu oficialitatile romane vor incepe miercuri. Consiliul Director al Fondului Monetar .

Omul care conduce omenirea din UMBRA face o declaratie uimitoare despre Romania: Se descurca mai bine decat SUA

Unul dintre cei mai influenti oameni din lume, fost presedinte al al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon a revenit in Romania pentru a tine o cuvantare la sediul BNR. La sosirea pe aeroport, acesta a.

Motorola castiga o lupta in fata Apple: Moto X e mai econom decat iPhone 5s

Printre mii de pixeli, care este ecranul cel mai bun? Cineva chiar s-a preocupat de acest aspect si are cateva concluzii, iar iPhone 5s nu este pe primul loc, ci noul smartphone Motorola.

Senatul a decis: copiii romani continua sa ia o alocatie de 35 de ori mai mica decat a celor din UE

Propunerea legislativa care prevede majorarea de la 42 la 200 de lei a alocatiei pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani a fost respinsa de Senat, dupa mai multe schimburi de replici intre putere si opozitie. Proiectul, care are caracter.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )