Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce il asteapta pe noul director al SRI

România Liberă România Liberă,
Ce il asteapta pe noul director al SRI

Continuarea luptei anticoruptie, noile legi ale sigurantei nationale, strategia de aparare nationala, parteneriatul cu SUA sau apararea cibernetica a Ucrainei sunt mizele cele mai importante ale noului director al SRI, Eduard Hellvig. continuă pe România Liberă

Eduard Hellvig este noul sef al Serviciului Roman de Informatii

UPDATE 17:22: Eduard Hellvig a depus juramantul pentru noua functiei. Noul director SRI le-a multumit parlamentarilor pentru increderea pe care i-au acordat-o.

Cine este Dan Costescu, noul director al CFR

CFR SA a numit un nou director general, Dan M. Costescu, conducerea companiei care administreaza reteaua feroviara publica fiind asigurata anterior, din pozitia de interimat, de Macarie Alexandru Moldovan, care.

Dan Costescu este noul director general al CFR SA

CFR SA a numit un nou director general, Dan M. Costescu, conducerea companiei care administreaza reteaua feroviara publica fiind asigurata anterior, din pozitia de interimar, de Macarie Alexandru Moldovan, care revine la functia de director general adjunct al directiei tehnice.

Dan Costescu, noul director general al CFR SA

Dan M. Costescu a fost numit in functia de director general al CFR SA. Costescu, 46 de ani, a fost numit director general al CFR in urma unui proces de selectie desfasurat in baza OUG 109/ 2011 privind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )