Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat in San Diego: Un politist a fost impuscat mortal, iar un altul a fost ranit (VIDEO)

B1 B1,
Atac armat in San Diego: Un politist a fost impuscat mortal, iar un altul a fost ranit (VIDEO)

Un politist a murit, iar un altul a fost ranit, dupa ce au fost impuscati la o intersectie din orasul San Diego SUA), potrivit BBC, preluat de libertatea. ro. Autovehiculul celor doi politisti, care. continuă pe B1

Statele Unite: 3 morti si un ranit dupa un atac armat la o petrece de langa Seattle

Trei persoane au fost impuscate mortal, iar o alta a fost ranita in urma unui atac armat la o petrecere la care participau tineri in Mulkiteo, langa Seattle. Suspectul a fost arestat de.

Germania: Un adolescent a fost arestat pentru ca planuia sa comita un atac armat la scoala unde studiaza

Un adolescent in varsta de 15 ani a fost arestat in Germania, fiind suspectat ca intentiona sa comita un atac armat la scoala unde studiaza, precum si ca ar avea legaturi cu autorul.

Un barbat a fost impuscat de politisti, in Rasnov. Este in stare critica!

Un barbat de 60 de ani, din Rasnov, este in stare critica, dupa ce a fost impuscatin aceasta seara. Omul este cunoscut cu antecedente si cu un comportament foarte violent.

Un jucator de Pokemon Go a fost impuscat de trei ori

Cat timp popularitatea Pokemon Go continua sa creasca, aflam detalii despre foarte multe situatii dramatice in care ajung jucatorii. Pokemon Go s-ar putea sa fie cel mai important fenomen cultural din 2016, iar din pacate, acesta nu vine la pachet doar cu parti bune. in urma cu aproximativ o saptamana, doi tineri fost impuscati pentru [].

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )