Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania: Un adolescent a fost arestat pentru ca planuia sa comita un atac armat la scoala unde studiaza

B1 B1,
Germania: Un adolescent a fost arestat pentru ca planuia sa comita un atac armat la scoala unde studiaza

Un adolescent in varsta de 15 ani a fost arestat in Germania, fiind suspectat ca intentiona sa comita un atac armat la scoala unde studiaza, precum si ca ar avea legaturi cu autorul. continuă pe B1

Un prieten al atacatorului de la Munchen, arestat pentru complicitate

Un adolescent afgan in varsta de 16 ani a fost arestat de Politia din Munchen, fiind suspectat ca ar fi tainuit planuirea atacului soldat cu noua morti si 21 de raniti, informeaza BBC News.

Barbatul care pretindea ca a facut sex cu peste 100 de adolescente a fost arestat

Barbatul din Malawi, infectat cu virusul HIV, care supunea adolescentele la un pretins ritual de protectie, ce consta in intretinerea de relatii sexuale, a fost arestat de catre autoritati.

Un adolescent de 16 ani, prieten al ucigasului, a fost arestat

Politia germana a anuntat arestarea ieri seara a unui adolescent afgan de 16 ani, un prieten al autorului masacrului comis la Munchen sud) si suspectat ca nu a denuntat crima, transmite Reuters.

UPDATE. Un prieten al lui Sonboly, arestat pentru complicitate tacita la atacul armat de la Munchen

Politia germana a anuntat ca a retinut duminica seara un adolescent afgan in varsta de 16 ani, prieten al lui David Ali Sonboly, autorul sangerosului atac de la Munchen, suspectat ca era la curent cu intentiile ucigasului si ca nu a alertat autoritatile, relateaza AFP si Reuters. Adolescentul afgan in varsta de 16 ani a fost in contact prin WhatsApp cu David Ali Sonbol si s-a intalnit cu el chiar inaintea atacului, a declarat luni procurorul public din Bavaria.

Un prieten al lui Sonboly, arestat pentru complicitate tacita la atacul armat de la Munchen

Politia germana a anuntat ca a retinut duminica seara un adolescent afgan in varsta de 16 ani, prieten al lui David Ali Sonboly, autorul sangerosului atac de la Munchen, suspectat ca era la curent cu intentiile ucigasului si ca nu a alertat autoritatile, relateaza AFP si Reuters, preluate de News. ro.

Atacul de la Munchen. Un adolescent afgan, prieten al atacatorului, arestat pentru complicitate

Un adolescent afgan de 16 ani se afla in custodia politiei din Munchen, sub suspiciunea de complicitate a atentatului din mall in urma caruia 9 persoane au murit, iar alte 21 au fost ranite, potrivit.

Salaj: O femeie, batuta de sotul aflat sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatul, arestat pentru 30 de zile

Un barbat in varsta de 43 de ani din comuna salajeana Buciumi a fost trimis dupa gratii pentru 30 de zile, dupa ce si-a snopit in bataie sotia, potrivit adevarul. ro. Femeia a ajuns.

Polonia: Un barbat de origine straina, arestat pentru posesie de materiale explozibile

Autoritatile poloneze au arestat un barbat de nationalitate straina, cel mai probabil irakiana, acuzat de posesie de materiale explozibile, informeaza Associated Press, potrivit Mediafax. Potrivit unui.

Franta: Unul dintre atacatorii atentatului din biserica Saint-Etienne-du-Rouvray fusese eliberat conditionat dupa ce a fost retinut pentru legaturi cu terorismul

Unul dintre cei doi autori ai atacului care a vizat o biserica din nord-vestul Frantei fusese pus sub acuzare pentru legaturi cu terorismul si plasat in arest preventiv, inainte de a fi eliberat conditionat, potrivit unei surse apropiate anchetei, citata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )