Libnet.ro
UNICEF

22:00

Atac cu RACHETE in orasul ucrainean Mariupol. Cel putin 10 oameni au MURIT si mai multe case au fost distruse

Antena3 Antena3,
Atac cu RACHETE in orasul ucrainean Mariupol. Cel putin 10 oameni au MURIT si mai multe case au fost distruse

Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea. continuă pe Antena3

Atac cu RACHETE in orasul ucrainean Mariupol. Cel putin 20 oameni au MURIT si mai multe case au fost distruse

00 - Bilantul atacului cu rachete Grad din orasul ucrainean Mariupol a ajuns la 20 de morti, anunta seful Politiei locale, Viaceslav Abroschin, in timp ce Administratia de la Kiev a cerut convoca.

Atac cu RACHETE in orasul ucrainean Mariupol. Cel putin 15 oameni au MURIT si mai multe case au fost distruse

Update 15. 45 - Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind.

Ucraina: Atac cu rachete la portul Mariupol. Cel putin zece persoane au murit

Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol. Insurgentii au lansat rachete Grad spre portul Mariupol.

Ucraina: Atac cu rachete la portul Mariupol. Cel putin 20 de persoane au murit

UPDATE 17:00:Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol. Insurgentii au lansat rachete Grad spre.

Siria. Cel putin 10 persoane au murit dupa explozia unei masini capcana

Explozia unei masini capcana a zguduit din temelii orasul sirian Homs, provocand moartea a cel putin 10 persoane si ranirea altor 30. Potrivit guvernatorului din regiune, Talal Barazi, care a condamnat actul.

Cel putin 10 morti in urma unui atac cu rachete la Mariupol

Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat in aceasta dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP.

Ucraina: Cel putin 10 morti in urma unui atac cu rachete la Mariupol

Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi.

VIDEO UPDATE Ucraina: 30 de morti peste 90 de raniti in urma unui atac cu rachete Grad la Mariupol. Separatistii prorusi anunta ca au lansat o ofensiva asupra portului strategic. Sefa diplomatiei europene avertizeaza Rusia: Escaladarea conflictului va de

Cel putin 30 civili au fost ucisi intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP. Ora 20:52 Sefa diplomatiei europene condamna ofensiva insurgenta de la Mariupol si avertizeaza Rusia ca escaladarea conflictului va deteriorara grav relatiile cu Uniunea Europeana. Ora 18:16 RIA Novosti: Separatistii prorusi anunta ca au lansat ofensiva asupra orasului Mariupol.

Bilantul ATACULUI cu rachete de la Mariupol a ajuns la 20 de morti. Kiev-ul cere convocarea de urgenta a Consiliului de Securitate ONU

00 - Bilantul atacului cu rachete Grad din orasul ucrainean Mariupol a ajuns la 20 de morti, anunta seful Politiei locale, Viaceslav Abroschin, in timp ce Administratia de la Kiev a cerut convoca.

Cel putin patru raniti in urma unui accident in care a fost implicat un microbuz

Cel putin patru persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma producerii unui accident in care a fost implicat un microbuz. Accidentul a avut loc antre Budesti si Ocna Sugatag.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )