Libnet.ro
UNICEF

00:07

Siria. Cel putin 10 persoane au murit dupa explozia unei masini capcana

Antena3 Antena3,
Siria. Cel putin 10 persoane au murit dupa explozia unei masini capcana

Explozia unei masini capcana a zguduit din temelii orasul sirian Homs, provocand moartea a cel putin 10 persoane si ranirea altor 30. Potrivit guvernatorului din regiune, Talal Barazi, care a condamnat actul. continuă pe Antena3

Avion prabusit in Siria. Cel putin 35 de persoane au murit

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) a anuntat, duminica dupa-amiaza, faptul ca un numar de cel putin 35 de militari au murit, sambata seara, in urma prabusirii unui avion militar in nord-vestul Siriei, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, potrivit Agence France Presse AFP) si Reuters.

Cel putin 35 de morti in urma prabusirii unui avion militar in Siria

Cel putin 35 de militari au murit, sambata seara, in urma prabusirii unui avion militar in nord-vestul Siriei, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile.

Cel putin 9 israelieni au fost injunghiati intr-un autobuz din Tel Aviv. Palestinianul care i-a atacat a fost impuscat si retinut

Cel putin noua israelieni au fost raniti dupa ce un individ a scos cutitul intr-un autobuz din Tel Aviv si a inceput sa injunghie pasagerii. Potrivit presei locale, atacatorul a fost impuscat de.

Nigeria: Cel putin patru morti si 48 de raniti, intr-un nou atentat controlat de Boko Haram

Un nou atentat sinucigas a avut loc duminica in nord-estul Nigeriei, regiune controlata de gruparea islamista Boko Haram, atacul facand cel putin patru morti si 48 de raniti, au indicat surse ale politiei, citate de AFP.

Avion militar, prabusit in Siria

Cel putin 35 de militari au murit, sambata seara, in urma prabusirii unui avion militar in nord-vestul Siriei, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Mediafax.

Vaslui: O tanara de 18 ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

O tanara de 18 ani a murit si un barbat de 47 de ani a fost grav ranit in urma unui accident petrecut, luni dupa-amiaza, pe un drum judetean din Vaslui, informeaza Mediafax.

Un angajat al Termocentralei Turceni a murit dupa ce a fost strivit de un lift

Un angajat al Termocentralei Turceni a decedat marti seara dupa ce a fost strivit de un lift, informeaza Agerpres. Victima, in varsta de 58 de ani, impreuna cu liftiera au urcat in turnul de racire al.

Un muncitor de la centrala Fukushima a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de apa

Un muncitor, care lucra la centrala nucleara Fukushima Japonia), si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-un imens rezervor de apa, relateaza AP. Victima, in varsta de 55 de ani, a suferit mai multe leziuni.

Caras-Severin: O persoana a murit dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o cisterna incarcata cu acetona

Un autourism s-a ciocnit luni seara cu o cisterna incarcata cu acetona, care s-a rasturnat intre localitatile Orsova si Caransebes, pe DN6. in urma accidentului, soferul autoturismului a murit, circulatia.

Popularitatea lui Francois Hollande creste cu 10 p.p. dupa atentatele de la Charlie Hebdo

Popularitatea presedintelui Francois Hollande, aflata la cel mai scazut nivel inainte de atentatele comise saptamana trecuta la Paris, a inregistrat o crestere de zece puncte procentuale intr-o saptamana si atinge 34% opinii favorabile, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )