Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avion prabusit in Siria. Cel putin 35 de persoane au murit

Adevărul Adevărul,
Avion prabusit in Siria. Cel putin 35 de persoane au murit

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) a anuntat, duminica dupa-amiaza, faptul ca un numar de cel putin 35 de militari au murit, sambata seara, in urma prabusirii unui avion militar in nord-vestul Siriei, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, potrivit Agence France Presse AFP) si Reuters. continuă pe Adevărul

Cel putin 35 de morti in urma prabusirii unui avion militar in Siria

Cel putin 35 de militari au murit, sambata seara, in urma prabusirii unui avion militar in nord-vestul Siriei, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile.

Avion militar, prabusit in Siria

Cel putin 35 de militari au murit, sambata seara, in urma prabusirii unui avion militar in nord-vestul Siriei, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Mediafax.

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris. Politistii spun ca ar fi o tentativa de JAF ARMAT (VIDEO)

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

Nigeria: Cel putin patru morti si 48 de raniti, intr-un nou atentat controlat de Boko Haram

Un nou atentat sinucigas a avut loc duminica in nord-estul Nigeriei, regiune controlata de gruparea islamista Boko Haram, atacul facand cel putin patru morti si 48 de raniti, au indicat surse ale politiei, citate de AFP.

Nu mi-a fost niciodata in viata mea atat de frica. Cel putin sapte biserici incendiate in Niger, in manifestatii violente contra Charlie Hebdo

Cel putin sapte biserici au fost incendiate sambata la Niamey de catre manifestanti ostili caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo, iar violentele continuau sa se propage in.

Business report: Explozia francului - catastrofa pentru imprumutatii la banci; Vesti proaste pentru clientii Volksbank preluati de BT: conversia creditelor in franci, amanata cel putin pana in aprilie; Motivul pentru care romanii ar trebui sa aiba salari

Miliardarul Carlos Slim a devenit principalul actionar individual al cotidianului The New York Times. Miliardarul mexican Carlos Slim a devenit de curand principalul actionar individual al grupului New York Times. Unde se va construi si cum va arata cel mai mare pod rutier din lume. Cel mai mare pod rutier din lume se va construi in Turcia peste stramtoarea Bosfor si va avea o lungime totala de 2,1 kilometri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )