Libnet.ro
UNICEF

22:30

Atentate teroriste la Bruxelles. Comisia Europeana cere personalului sa ramana acasa sau in birouri VIDEO

Adevărul Adevărul,
Atentate teroriste la Bruxelles. Comisia Europeana cere personalului sa ramana acasa sau in birouri VIDEO

Comisia Europeana a dat dispozitii marti, dupa seria de explozii de la aeroportul Zaventem si din cel putin o statie de metrou din Bruxelles ca personalul sau sa ramana acasa sau sa nu paraseasca cladirile in care se afla deja, informeaza Reuters si AFP. continuă pe Adevărul

Anunt pentru romanii care lucreaza la institutiile europene din Bruxelles: Comisia Europeana le cere angajatilor sa stea acasa

Comisia Europeana le cere angajatilor sa stea acasa sau sa ramana in locurile unde se afla, transmite Reuters. Reuters arata ca institutia si-a inchis portile, astfel incat nimeni nu mai poate intra sau iesi in acest moment.

Comisia Europeana a cerut personalului sa ramana acasa sau in birouri dupa exploziile din Bruxelles

Atentate Bruxelles. Comisia Europeana a dat dispozitii marti, dupa seria de explozii de la aeroportul Zaventem si din cel putin o statie de metrou din Bruxelles ca personalul sau sa ramana acasa sau sa nu paraseasca cladirile in care se afla deja.

Sase explozii la Bruxelles

Cel putin 23 morti si 50 de raniti ----------- *ACTUALIZARE 11:54 Actiunile companiilor aeriene europene si ale lanturilor hoteliere scad semnificativ, in urma exploziilor din Bruxelles Bursele europene inregistrau scaderi marti dimineata, in timp ce pretul aurului, considerat de investitori un activ de refugiu, a urcat, dupa seria de explozii din Bruxelles, informeaza Reuters. *ACTUALIZARE 11:46 Comisia Europeana cere personalului sa ramana acasa sau in birouri *ACTUALIZARE 11:36 Blue Air: Zborul 0B223/224 Bacau - Bruxelles - Bacau de astazi este anulat *ACTUALIZARE 11:31 Masuri sporite de securitate pe aeroporturi din Franta, Germania si Olanda *ACTUALIZARE 11:30 MAE: Nivel alerta de gradul 4 in Bruxelles *ACTUALIZARE 10:58 Un nou bilant al exploziilor de pe aeroport: 13 morti si 35 de raniti, transmite presa belgiana. *ACTUALIZARE 10:51 Iohannis: Daca se confirma ipoteza unui atentat la Bruxelles, terorismul a ramas in inima Europei *ACTUALIZARE 10:50 Patru deflagratii au avut loc la metrou, doua la aeroportul Zaventem. *ACTUALIZARE 10:21 Explozie si la statia de metrou Schuman *ACTUALIZARE 10:11 Aeronava TAROM RO 371 Bucuresti-Bruxelles cu plecare de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti la ora 7. 20 a fost redirectionata spre Amsterdam *ACTUALIZARE 10:09 MAE: Ambasada Romaniei in Regatul Belgiei mentine contactul cu autoritatile locale si este pregatita sa acorde asistenta consulara de specialitate *ACTUALIZARE 10:04 Deflagratiile s-au produs in jurul orei locale 08:00 07:00 GMT), in zona de plecari a aeroportului *ACTUALIZARE 9:50 Presa belgiana vorbeste de 11 morti si 25 de raniti, dar informatiile nu sunt confirmate.

Atentate teroriste la Bruxelles. Esecul autoritatilor belgiene: Un exemplu perfect de haos organizat

Atacurile teroriste care au ucis cel putin 31 de persoane marti dimineata, la Bruxelles, ar fi putut fi evitate, spun tot mai multi oficiali belgieni. Deja, serviciile de securitate au confirmat faptul ca aveau informatii cu privire la un atac iminent, dupa arestarea unei importante figuri jihadiste.

Atentate la Bruxelles. Comisia SRI se reuneste pentru a analiza riscurile teroriste: Nu avem reglementate legea securitatii cibernetice si cartele pre-pay

Presedintele Comisiei de control al SRI, Georgian Pop, a solicitat SRI sa le transmita propunerile de modificare a legii in domeniul securitatii, ca urmare a atentatelor teroriste din Bruxelles. Comisia se va reuni, maine, si va prezenta perspectiva riscurilor teroriste cu care se confrunta Romania.

Atentate la Bruxelles: razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? Principalele ipoteze ale anchetatorilor

Procurorul general al Belgiei a confirmat ca atacurile din Bruxelles au fost atentate teroriste. Cel putin 26 de persoane au murit, iar alte 55 au fost ranite. Atentatele au loc la patru zile de la arestarea lui Salah Abdeslam, considerat arhitectul atacurilor din noiembrie, de la Paris. Recent, autoritatile belgiene au atras atentia ca amenintarile teroriste raman ridicate, iar resursele pentru combaterea lor - limitate.

Atentate teroriste la Bruxelles. Basescu: Organizatiile teroriste si-au transferat adeptii in Europa odata cu valul migrator islamist

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a comentat marti, pe pagina personala de Facebook, atentatele de la Bruxelles. El spune ca era logic ca odata cu valul migrator islamist organizatiile teroriste sa isi transfere cat mai multi adepti in Europa, mentionand ca nu liderii politici europeni vor plati factura nesabuintei, ci cetateni europeni nevinovati .

FOTO + VIDEO LIVE: Atentate teroriste la Bruxelles - la aeroport si la metrou. Bilant provizoriu: 34 de morti

Trei explozii au avut loc in Bruxelles, doua la aeroport si una la metrou. Conform bilantului temporar anuntat de RTBF, sunt 34 de morti.

Comisia Europeana ofera locuri gratuite pe nisip turistilor romani

Comisia Europeana ofera locuri gratuite pe nisip turistilor romani, dar conditia este ca autoritatile sa nu obtina profit din proiectele publice finantate cu fonduri nerambursabile. Totusi, Ministerul Mediului a declarat ca este in cautarea unei solutii pentru a putea fi amplasate cat mai multe sezlonguri de inchiriat si pe plajele extinse din bani europeni.

Comisia Europeana ofera locuri gratuite pe nisip turistilor romani, dar Ministerul Mediului cauta solutii sa le inchirieze

Comisia Europeana ofera locuri gratuite pe nisip turistilor romani, dar conditia este ca autoritatile sa nu obtina profit din proiectele publice finantate cu fonduri nerambursabile. Totusi, Ministerul Mediului a declarat ca este in cautarea unei solutii pentru a putea fi amplasate cat mai multe sezlonguri de inchiriat si pe plajele extinse din bani europeni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )