Libnet.ro
UNICEF

23:30

Attila Varga, aviz pozitiv pentru a fi judecator la CCR

Antena3 Antena3,
Attila Varga, aviz pozitiv pentru a fi judecator la CCR

Attila Varga a primit miercuri aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor pentru a ocupa functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, transmite Agerpres. El a obtinut 13. continuă pe Antena3

UPDATE: Fostul deputat UDMR Attila Varga, avizat favorabil pentru functia de judecator la CCR

Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi pentru a ocupa o functie de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) sunt audiati, miercuri, in Comisia juridica a Camerei Deputatilor.

Attila Varga a primit aviz pozitiv din partea Camerei Deputatilor pentru functia de judecator al CCR

Attila Varga a primit miercuri aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor pentru a ocupa functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei. El a obtinut 13 voturi pentru si 7 impotriva. Candidatura sa urmeaza a fi supusa votului plenului Camerei Deputatilor, conform surselor din presa.

Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera Deputatilor pentru CCR - surse

Propunerile Camerei Deputatilor pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala sunt fostul deputat UDMR Attila Varga si judecatorul Mona-Lisa Neagoe, sustinuta de PNL, au declarat surse din randul deputatilor pentru Mediafax. Comisa juridica va centraliza propunerile, urmand ca ulterior plenul sa decida cui ii va reveni mandatul de judecator la CCR. UPDATE: Surse din Comisia juridica au confirmat pentru HotNews. ro ca cele doua propuneri au fost deja depuse la comisie si vor fi discutate in sedinta de miercuri dimineata.

Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera Deputatilor pentru CCR

Propunerile Camerei Deputatilor pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala sunt fostul deputat UDMR Attila Varga si judecatorul Mona-Lisa Neagoe, sustinuta de PNL, au declarat surse din randul deputatilor pentru Mediafax.

Surse: Ioan Chelaru (PSD) si Attila Varga (UDMR), propunerile Parlamentului pentru CCR

Senatorul PSD Ioan Chelaru va fi propus de Senat pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala, iar Camera Deputatilor il va propune pe fostul deputat UDMR Attila Varga, au declarat surse parlamentare pentru News. ro.

Surse: Senatoarea Florina Ruxandra Jipa si-a depus candidatura pentru functia de judecator CCR din partea Senatului

Senatoarea UNPR Florina Ruxandra Jipa si-a depus candidatura pentru functia de judecator al Curtii Constitutionale din partea Senatului, potrivit unor surse parlamentare, aceasta neavand insa pentru acest post sustinerea formatiunii din care face parte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )