Libnet.ro
UNICEF

21:00

Attila Varga a primit aviz pozitiv din partea Camerei Deputatilor pentru functia de judecator al CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Attila Varga a primit aviz pozitiv din partea Camerei Deputatilor pentru functia de judecator al CCR

Attila Varga a primit miercuri aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor pentru a ocupa functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei. El a obtinut 13 voturi pentru si 7 impotriva. Candidatura sa urmeaza a fi supusa votului plenului Camerei Deputatilor, conform surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Attila Varga, aviz pozitiv pentru a fi judecator la CCR

Attila Varga a primit miercuri aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor pentru a ocupa functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, transmite Agerpres. El a obtinut 13.

UPDATE: Fostul deputat UDMR Attila Varga, avizat favorabil pentru functia de judecator la CCR

Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi pentru a ocupa o functie de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) sunt audiati, miercuri, in Comisia juridica a Camerei Deputatilor.

Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera Deputatilor pentru CCR - surse

Propunerile Camerei Deputatilor pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala sunt fostul deputat UDMR Attila Varga si judecatorul Mona-Lisa Neagoe, sustinuta de PNL, au declarat surse din randul deputatilor pentru Mediafax. Comisa juridica va centraliza propunerile, urmand ca ulterior plenul sa decida cui ii va reveni mandatul de judecator la CCR. UPDATE: Surse din Comisia juridica au confirmat pentru HotNews. ro ca cele doua propuneri au fost deja depuse la comisie si vor fi discutate in sedinta de miercuri dimineata.

Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera Deputatilor pentru CCR

Propunerile Camerei Deputatilor pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala sunt fostul deputat UDMR Attila Varga si judecatorul Mona-Lisa Neagoe, sustinuta de PNL, au declarat surse din randul deputatilor pentru Mediafax.

Surse: Ioan Chelaru (PSD) si Attila Varga (UDMR), propunerile Parlamentului pentru CCR

Senatorul PSD Ioan Chelaru va fi propus de Senat pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala, iar Camera Deputatilor il va propune pe fostul deputat UDMR Attila Varga, au declarat surse parlamentare pentru News. ro.

Romania a pierdut la mustata o investitie de jumatate de miliard de euro din partea unei companii auto nemtesti

Romania a ratat o investitie de 500 de milioane de euro din partea companiei germane Daimler, care a optat pentru Polonia pentru a construi o fabrica de motoare, arata daimler. com. Nemtii de la Daimler au.

PSD incepe debarcarea lui Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor. Numele vehiculate: Victor Ponta si Florin Iordache

Dupa excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, PSD urmeaza sa il inlocuiasca din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, pozitie care echivaleaza cu al treilea om in stat. Zgonea a spus clar miercuri, dupa ce a fost executat de colegii sai, ca nu isi va da demisia din aceasta functie, astfel ca deputatii PSD trebuie sa faca demersul necesar parlamentar pentru revocarea lui. Cel mai vehiculat nume pentru a ii lua locul a fost cel al lui Victor Ponta, chiar Liviu Dragnea declarand luni seara ca sufleteste si pragmatic si-ar dori ca fostul premier sa devina presedintele Camerei Deputatilor. Un alt nume posibil este al lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor si presedintele Comisiei de integritate a partidului.

UPDATE PSD incepe debarcarea lui Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor. Numele vehiculate: Victor Ponta si Florin Iordache/ Ponta: Am discutat cu Liviu tot ce este bine pentru PSD

Dupa excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, PSD urmeaza sa il inlocuiasca din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, pozitie care echivaleaza cu al treilea om in stat. Zgonea a spus clar miercuri, dupa ce a fost executat de colegii sai, ca nu isi va da demisia din aceasta functie, astfel ca deputatii PSD trebuie sa faca demersul necesar parlamentar pentru revocarea lui. Cel mai vehiculat nume pentru a ii lua locul a fost cel al lui Victor Ponta, chiar Liviu Dragnea declarand luni seara ca sufleteste si pragmatic si-ar dori ca fostul premier sa devina presedintele Camerei Deputatilor. Un alt nume posibil este al lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor si presedintele Comisiei de integritate a partidului. 40 Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a anuntat ca deputatii PSD prezenti la sedinta de grup au decis in unanimitate sa il revoce pe Zgonea, iar cererea de revocarea a fost trimisa la Biroul Permanent. Un vot pentru revocare precum si numirea si votarea unui inlocuitor ar putea avea loc saptamana viitoare.

Klaus Iohannis: Miza noastra la summitul de la Varsovia este sa consolidam prezenta NATO in Romania / Situatia din proximitatea Romaniei ne cere sa solicitam sprijin din partea aliatilor nostri

Miza Romaniei la summitul NATO de la Varsovia este sa consolidam prezenta aliantei pe flancul sudic, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in Afganistan, adaugand ca situatia din proximitatea Romaniei ne cere sa solicitam sprijin din partea aliatilor nostri si ca greul va incepe dupa summit, transmite Mediafax.

Dosar de Politician: Afacerile dubioase ale Gratielei Gavrilescu, candidata la Primaria Ploiesti din partea ALDE (VIDEO)

In emisiunea Dosar de Politician din seara de 4 aprilie, Silviu Manastire a vorbit despre afacerile baronilor din Prahova, si in special,despre cele ale Gratielei Gavrilescu, actuala candidata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )