Libnet.ro
UNICEF

06:00

AUDIO pamflet: scrisoarea lui Gigi Becali catre Meme Stoica

Adevărul Adevărul,
AUDIO pamflet: scrisoarea lui Gigi Becali catre Meme Stoica

Desi au trecut mai bine de zece zile de cand Gigi Becali a fost arestat, condamnarea finatatorului Stelei inca este parodiata de presa din Romania. continuă pe Adevărul

Decizia de condamnare a lui Gigi Becali a ajuns in Parlament

Scrisoarea de la inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la sentinta de condamnare la 3 ani de inchisoare a lui Gigi Becali a ajuns luni in Parlament, urmand sa fie citita in Plen in aceasta.

Decizia de condamnare a lui Gigi Becali a ajuns in Parlament. Deputatii vor lua o decizie miercuri

Scrisoarea de la inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la sentinta de condamnare la 3 ani de inchisoare a lui Gigi Becali a ajuns luni in Parlament, urmand sa fie citita in Plen in aceasta.

Gigi Becali iese din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Reprezentantii instantei supreme au declarat ca. pentru termenul de luni, 27 mai, Gigi Becali a fost citat la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat, din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv, tot de catre ICCJ, la trei ani de .

Corneliu Vadim Tudor: Gigi Becali este vanat ca o fiara salbatica in padure. ...

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat, luni, ca Gigi Becali este vanat ca o fiara salbatica de catre procurori, precizand ca dosarul Valiza este cea mai mare facatura, potrivit b1. ro. E vanat ca o fiara salbatica in padure. Cea mai mare facatura din avalansa de dosare fabricate impotriva lui Becali este asta cu Valiza. Sunt un om de sport si eu nu musc momeala asta. A stimula pe cineva nu e mita, e premiere, a spus Vadim Tudor. El a vorbit si despre posibila retrogradare a .

Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din inchisoare pe 4 sau 5 iunie.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat la petrecerea de sarbatorire a celui de-al 24-lea titlu de catre Steaua ca spera ca judecatorii de la ICCJ sa contopeasca pedepsele din Dosarul Valiza si cel al schimbului de terenuri cu MApN, iar Gigi Becali sa fie eliberat din inchisoare. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost maestru de ceremonii la premierea jucatorilor Stelei pe Arena Nationala, cand acestora le-au fost decernate tricourile si medaliile de campioni ai Ligii .

Corneliu Vadim Tudor: Gigi Becali este vanat ca o fiara salbatica in padure. Dosarul Valiza este o facatura

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat luni, pentru Stirile B1 Tv, ca Gigi Becali este vanat ca o fiara salbatica de catre procurori, precizand ca dosarul Valiza este cea mai mare.

VIDEO Palmaresul judecatorilor lui Gigi Becali

Membrii completului care pe 4 iunie urmeaza sa dea o sentinta in dosarul Valiza, in care Gigi Becali este acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri, sunt cunoscuti pentru cazuri celebre cu demnitari si interlopi pe care le-au judecat de-a lungul timpului.

Gigi Becali, pomenit la SLUJBA de duminica a bisericii pe care a construit-o in Pipera.

Numele lui Gigi Becali a rasunat duminica in biserica din Pipera, pe care parlamentarul, aflat acum la inchisoare, a finantat-o. Becali a fost pomenit de doua ori de preoti, la o slujba la care au participat mama si una dintre fetele patronului echipei de fotbal Steaua, potrivit b1. ro. Credinciosii care au venit la slujba regreta situatia lui Gigi Becali. Unii spun ca i-au trimis la Penitenciarul Rahova chiar scrisori de incurajare. A fost de altfel dorinta exprimata de Gigi Becali inaintea .

Gigi Becali nu mai e deputat. Postul sau, vacantat. Urmeaza alegeri in colegiul din Sectorul 6.

Gigi Becali nu mai e deputat dupa ce Camera Deputatilor a luat act, miercuri, ca patronul echipei Steaua a fost incarcerat dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN. Cum postul de deputat al lui Becali a fost vacantat, urmeaza ca in colegiul din Sectorul 6 in care a fost ales omul de afaceri sa fie organizate alegeri parlamentare, transmite Realitatea TV. Citeste si Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din .

Anghel Iordanescu, dezamagit ca fanii Stelei l-au ignorat pe Gigi Becali: Ma asteptam sa apara cu un banner Multumim, Gigi!

Fostul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu, este solidar cu Gigi Becali si sustine ca suporterii Stelei ar fi trebuit sa nu uite ca un merit aparte pentru titlul castigat in acest sezon ii apartine patronului echipei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )