Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din inchisoare pe 4 sau 5 iunie.

România Liberă România Liberă,
Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din inchisoare pe 4 sau 5 iunie.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat la petrecerea de sarbatorire a celui de-al 24-lea titlu de catre Steaua ca spera ca judecatorii de la ICCJ sa contopeasca pedepsele din Dosarul Valiza si cel al schimbului de terenuri cu MApN, iar Gigi Becali sa fie eliberat din inchisoare. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost maestru de ceremonii la premierea jucatorilor Stelei pe Arena Nationala, cand acestora le-au fost decernate tricourile si medaliile de campioni ai Ligii . continuă pe România Liberă

Gigi Becali nu mai e deputat. Postul sau, vacantat. Urmeaza alegeri in colegiul din Sectorul 6.

Gigi Becali nu mai e deputat dupa ce Camera Deputatilor a luat act, miercuri, ca patronul echipei Steaua a fost incarcerat dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN. Cum postul de deputat al lui Becali a fost vacantat, urmeaza ca in colegiul din Sectorul 6 in care a fost ales omul de afaceri sa fie organizate alegeri parlamentare, transmite Realitatea TV. Citeste si Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din .

MM Stoica: Speram ca Gigi sa fie alaturi de noi pe 4 sau 5 iunie

Mihai Stoica, managerul Stelei transformat pentru cateva zeci de minute in MC, a declarat dupa festivitatea de premiere din interiorul Arenei Nationale ca regreta absenta lui Gigi Becali.

AUDIO pamflet: scrisoarea lui Gigi Becali catre Meme Stoica

Desi au trecut mai bine de zece zile de cand Gigi Becali a fost arestat, condamnarea finatatorului Stelei inca este parodiata de presa din Romania.

Gigi Becali iese din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Reprezentantii instantei supreme au declarat ca. pentru termenul de luni, 27 mai, Gigi Becali a fost citat la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat, din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv, tot de catre ICCJ, la trei ani de .

Judecatoarea Livia Stanciu a dispus sa ii fie scoase catusele lui Gigi Becali.

Judecatoarea Livia Stanciu, presedintele completului de cinci magistrati de la instanta suprema care judeca recursul in dosarul Valiza, a dispus sa ii fie scoase catusele lui Gigi Becali, imediat dupa ce acesta a fost dus, luni la pranz, in boxa acuzatilor, potrivit Mediafax. Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a inceput in jurul orei 12. 45 judecarea recursului procurorilor anticoruptie in dosarul Valiza, formulat dupa ce un alt complet de la instanta suprema a dispus .

UPDATE Dosarul Valiza. Gigi Becali va fi audiat luni la Inalta Curte

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, George Becali, va fi adus luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), unde urmeaza sa fie audiat in dosarul Valiza, in care este acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Va fi prima aparitie a lui Gigi Becali de la incarcerarea sa pe 20 mai, dupa ce a fost condamnat la trei ani inchisoare intr-un alt dosar, cel privind un schimb de terenuri cu MApN. 50 Becali a fost scos din inchisoare si urmeaza sa fie adus la Inalta Curte.

DOSARUL VALIZA. Gigi Becali isi recunoaste vinovatia: Am antedatat documente.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Omul de afaceri si-a recunoscut vinovatia in instanta si a admis ca a antedatat documente, transmite Realitatea TV. Becali se face vinovat de fals in acte. Citeste si Becali: Am incercat sa inlatur coruptia din fotbal Am antedatat .

Procurorul Dan Voinea: Crin Antonescu ar trebuie condamnat alaturi de Gigi Becali pentru favoruri

Dan Voinea, fostul procuror care s-a ocupat de dosarul schimbului de terenuri dintre Gigi Becali si MAPN, sustine ca si alti demnitari care i-au facut favoruri omului de afaceri ar trebui sa fie dupa gratii.

Procurorul Dan Voinea: Crin Antonescu ar trebui condamnat alaturi de Gigi Becali pentru favoruri

Dan Voinea, fostul procuror care s-a ocupat de dosarul schimbului de terenuri dintre Gigi Becali si MAPN, sustine ca si alti demnitari care i-au facut favoruri omului de afaceri ar trebui sa fie dupa gratii.

Aflat la pamant, Gigi Becali a mai primit o lovitura dura: El vorbeste de credinta? Sa-i fie rusine

Imaginea fotbalului romanesc e reprezentata perfect de acest duel verbal: Jean Padureanu, inculpat in Dosarul Transferurilor, l-a facut praf pe Gigi Becali, condamnat in Dosarul Terenurilor.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )