Libnet.ro
UNICEF

16:00

Australia: Cinci persoane au murit dupa prabusirea unui avion usor

B1 B1,
Australia: Cinci persoane au murit dupa prabusirea unui avion usor

Cinci persoane au murit, sambata, dupa ce un avion usor s-a prabusit in cursul manevrei de decolare, sambata, pe un aerodrom din Brisbane, in estul Australiei, informeaza AFP. in cursul decolarii, avionul. continuă pe B1

Cinci persoane au murit dupa ce un avion usor s-a prabusit in Australia

Cinci persoane au murit, sambata, dupa ce un avion usor s-a prabusit in cursul manevrei de decolare pe un aerodrom din Brisbane, in estul Australiei. Printre cei decedati se numara pilotul si patru parasutisti, singurele persoane care se aflau la bordul avionului.

Suceava: Localnicii au anuntat la 112 prabusirea unui avion.

Localnici din Manastirea Humorului au sunat la 112 pentru a anuntat prabusirea unui avion, dupa ce au auzit o bubuitura in zona, informeaza Mediafax. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat ca autoritatile sucevene au fost alertate ca un avion s-ar fi prabusit in zona localitatii Manastirea Humorului, dar ca in urma verificarilor nu s-a confirmat sesizarea. El a spus ca localnicii au auzit o bubuitura in zona si au crezut ca a cazut un aparat de zbor. Prefectul a mai declarat ca in .

Suceava: Localnicii au alertat politia in legatura cu prabusirea unui avion. Autoritati: Un avion depasise pragul sonic

Localnici din Manastirea Humorului au sunat la 112 dupa ce au auzit o bubuitura in zona, presupunand ca s-ar fi prabusit un avion. Dupa ce au verificat, autoritatile au constatat sesizarea nu se confirma .

5 morti in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni in Australia

Un avion usor s-a prabusit in cursul manevrei de decolare, sambata, pe un aerodrom din Brisbane, in estul Australiei, accidentul provocand moartea a cinci persoane - pilotul si patru parasutisti, informeaza.

Alerta la Suceava dupa ce in zona de munte s-a auzit un zgomot puternic. ISU a facut un zbor de recunoastere si infirma ipoteza prabusirii unui avion

Doi suceveni din localitati diferite au sesizat, vineri, la 112, ca au auzit un zgomot foarte puternic in zona muntilor din Obcina Mare. Posibilitatea prabusirii unui avion in zona a fost infirmata dupa cercetarea zonei.

Pakistan: Cel putin 35 de persoane au murit dupa coliziunea intre doua autocare si o cisterna

Cel putin 35 de persoane au murit, sambata, in sudul pakistanului, dupa coliziunea a doua autocare si o cisterna, au anuntat autoritatile regionale, citate de AFP. Un autocar care se deplasa spre Karachi a.

Turcia. 10 persoane au murit dupa ce un tren a lovit un microbuz plin cu muncitori

Zece persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci au fost ranite dupa ce un tren a lovit in plin un microbuz, care transporta muncitori in portul Mersin, sudul Turciei, transmite Dogan News Agency.

Medicii Spitalului Judetean din Resita, acuzati de malpraxis de familia unei femei care a murit dupa nastere

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean din Resita. O tanara a murit dupa ce a nascut, iar familia da vina pe medici pentru tragedie. Femeia de 34 de ani se simtea bine dupa ce a adus pe lume copilul.

Medicii Spitalului Judetean Resita, acuzati de malpraxis de familia unei femei care a murit dupa nastere

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean Resita. O tanara a murit dupa ce a nascut, iar familia da vina pe medici pentru tragedie. Femeia de 34 de ani se simtea bine dupa ce a adus pe lume copilul. Cateva.

FOTO Trei persoane au murit in urma unui accident petrecut pe DN1

Accident grav in localitatea bihoreana Valea Mare de Cris. Trei persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite, dupa ce doua autoturisme, in incercarea de a se depasi, au iesit de pe partea carosabila. Una s-a rostogolit si s-a izbit intr-un gard, iar cealalta a ars in totalitate.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )