Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pakistan: Cel putin 35 de persoane au murit dupa coliziunea intre doua autocare si o cisterna

B1 B1,
Pakistan: Cel putin 35 de persoane au murit dupa coliziunea intre doua autocare si o cisterna

Cel putin 35 de persoane au murit, sambata, in sudul pakistanului, dupa coliziunea a doua autocare si o cisterna, au anuntat autoritatile regionale, citate de AFP. Un autocar care se deplasa spre Karachi a. continuă pe B1

Cel putin 35 de morti in urma coliziunii unui autocar cu o cisterna, in Pakistan

Cel putin 35 de oameni au murit, sambata, in sudul Pakistanului, intr-un accident rutier in care au fost implicate doua autocare si o cisterna, anunta autoritatile regionale, citate de AFP, conform.

Turcia: Cel putin noua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite, dupa ce un tren a lovit un microbuz

Cel putin noua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite, joi, dupa ce un tren a lovit un microbuz in Turcia, relateaza BBC News. Cel putin noua pasageri au murit dupa ce un tren de calatori a intrat.

Cinci persoane au murit dupa ce un avion usor s-a prabusit in Australia

Cinci persoane au murit, sambata, dupa ce un avion usor s-a prabusit in cursul manevrei de decolare pe un aerodrom din Brisbane, in estul Australiei. Printre cei decedati se numara pilotul si patru parasutisti, singurele persoane care se aflau la bordul avionului.

Australia: Cinci persoane au murit dupa prabusirea unui avion usor

Cinci persoane au murit, sambata, dupa ce un avion usor s-a prabusit in cursul manevrei de decolare, sambata, pe un aerodrom din Brisbane, in estul Australiei, informeaza AFP. in cursul decolarii, avionul.

Turcia. 10 persoane au murit dupa ce un tren a lovit un microbuz plin cu muncitori

Zece persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci au fost ranite dupa ce un tren a lovit in plin un microbuz, care transporta muncitori in portul Mersin, sudul Turciei, transmite Dogan News Agency.

Epidemie de febra Ebola in Guineea: cel putin 59 de morti

Epidemia de febra hemoragica virala care a lovit statul african Guineea este cauzata de virusul Ebola si s-a soldat deja cu cel putin 59 de morti, potrivit unui nou bilant anuntat sambata, in capitala Conakry, de catre seful departamentului de preventie din cadrul Ministerului Sanatatii, medicul Sakoba Keita, citat de AFP.

Medicii Spitalului Judetean din Resita, acuzati de malpraxis de familia unei femei care a murit dupa nastere

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean din Resita. O tanara a murit dupa ce a nascut, iar familia da vina pe medici pentru tragedie. Femeia de 34 de ani se simtea bine dupa ce a adus pe lume copilul.

Medicii Spitalului Judetean Resita, acuzati de malpraxis de familia unei femei care a murit dupa nastere

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean Resita. O tanara a murit dupa ce a nascut, iar familia da vina pe medici pentru tragedie. Femeia de 34 de ani se simtea bine dupa ce a adus pe lume copilul. Cateva.

Accident cu 35 de morti in Pakistan.

Cel putin 35 de oameni au murit, sambata, in sudul Pakistanului, intr-un accident rutier in care au fost implicate doua autocare si o cisterna, anunta autoritatile regionale. Un autocar care se deplasa spre Karachi a intrat in coliziune cu un camion-cisterna plin cu benzina. In urma impactului, cisterna s-a rasturnat si a fost lovita de al doilea autocar, a declarat Akber Haripal, un oficial din cadrul Guvernoratului regiunii Gadani. Numerosi pasageri ai autocarelor au ars de vii, bilantul .

Galati: O fetita de trei ani a murit dupa ce a fost atacata de cainii din gospodaria unei rude

O fetita de trei ani din comuna Draguseni, judetul Galati, a murit, marti seara, dupa ce a fost atacata de cainii din gospodaria unei matusi, potrivit Mediafax. Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Conform primarului comunei Draguseni, Iancu Muntianu, fetita de trei ani provenea dintr-o familie dezorganizata, fiind crescuta doar de tata.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )