Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO Trei persoane au murit in urma unui accident petrecut pe DN1

Adevărul Adevărul,
FOTO Trei persoane au murit in urma unui accident petrecut pe DN1

Accident grav in localitatea bihoreana Valea Mare de Cris. Trei persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite, dupa ce doua autoturisme, in incercarea de a se depasi, au iesit de pe partea carosabila. Una s-a rostogolit si s-a izbit intr-un gard, iar cealalta a ars in totalitate. continuă pe Adevărul

Trei persoane, ranite in urma unui accident rutier produs in Capitala

Trei persoane aflate intr-un taxi au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce acesta a fost lovit de un autoturism condus de o tanara de 27 de ani care ar fi trecut pe rosu la intersectia Strada Polona - Sos. Stefan cel Mare din Capitala.

Un copil de 15 ani a murit in urma unui accident de circulatie petrecut pe DN 65A Soferul era baut si nu avea permis

Un sofer de 27 de ani din Putineiu s-a rasturnat cu masina pe DN 65A. Unul dintre cei doi pasageri aflati in autoturism, un copil de 15 ani a murit din cauza ranilor grave. Politistii au descoperit ca soferul era baut, iar masina fusese sustrasa din curtea unei societati comerciale.

Un ciclist de 19 ani al echipei Astana a decedat in urma unui accident vascular cerebral

Ciclistul Yerlan Pernebekov din Kazahstan, in varsta de 19 ani, a decedat in urma unui accident vascular cerebral, in Ecuador, unde se afla cu echipa sa in cantonament, a anuntat Astana, citata de Marca. Pe data.

O femeie a murit in urma unui incendiu produs luni dimineata in Capitala

O femeie a murit, luni dimineata, in urma unui incendiu care s-a produs intr-un apartament din sectorul 4 al Capitalei. Doua persoane au suferit atacuri de panica.

Barbatul de 300 de kilograme din Pascani a murit in urma unui infarct. Ficatul cantarea 20kg, iar inima functiona la doar 20% din capacitate

Barbatul din Pascani care cantarea peste 300 de kilograme a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac. Operatia de micsorare a stomacului a fost programata peste.

Seful Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail M. Vlasov, retinut de procurorii DNA in urma unui flagrant

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, avocatul Mihail M. Vlasov, a fost dus la audieri, marti seara, de procurorii DNA, in urma unui flagrant.

Presedintele Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier, dupa ce nu a acordat prioritate, iar masina sa a fost izbita de o autocisterna

Presedintele Camerei de Comert Braila, Ioan Chiriacescu, de 63 de ani, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs astazi, in jurul orei 11. Chiriacescu se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, iar in momentul in care a vrut sa patrunda pe soseaua de centura a municipiului nu a acordat prioritate, fiind izbit in plin de o autocisterna.

Accident rutier in Bucuresti: Trei persoane, ranite dupa ce masina condusa de o tanara a intrat intr-un taxi

O tanara de 27 de ani a provocat un accident rutier, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a trecut pe rosu la intersectia Strada Polona - Sos. Stefan cel Mare din Capitala, unde a intrat intr-un.

Timisoara: Acoperisul unui bloc a fost smuls de vant si a cazut peste o casa; trei persoane, ranite

Acoperisul unui bloc din Timisoara a fost smuls de vantul puternic, in noaptea de sambata spre duminica, si a cazut peste o casa, iar o femeie si doi copii aflati in locuinta peste care s-a prabusit.

Trei persoane, ranite de un acoperis smuls de vant.

Acoperisul unui bloc din Timisoara a fost smuls de vantul puternic, in noaptea de sambata spre duminica, si a cazut peste o casa, iar o femeie si doi copii aflati in locuinta peste care s-a prabusit acoperisul au fost raniti, fiind transportati la spital, transmite Mediafax. Pompierii din Timisoara au fost solicitati sa intervina, in noaptea de sambata spre duminica, in mai multe zone din oras, din cauza unei furtuni puternice. Prima interventie a fost la un bloc din zona Calea Girocului, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )