Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un ciclist de 19 ani al echipei Astana a decedat in urma unui accident vascular cerebral

B1 B1,
Un ciclist de 19 ani al echipei Astana a decedat in urma unui accident vascular cerebral

Ciclistul Yerlan Pernebekov din Kazahstan, in varsta de 19 ani, a decedat in urma unui accident vascular cerebral, in Ecuador, unde se afla cu echipa sa in cantonament, a anuntat Astana, citata de Marca. Pe data. continuă pe B1

Pernebekov, rutierul de 19 ani el echipei Astana, a decedat in Ecuador.

Rutierul Yerlan Pernebekov, de doar 19 ani, din Kazahstan, a decedat in cantonamentul din Ecuador, unde se afla cu echipa sa. Component al echipei de ciclism Astana, el a suferit un accident vascular cerebral, potrivit Mediafax. In 14 martie, dupa o zi de antrenamente, sportivul s-a plans de puternice dureri de cap si a fost dus la spital. Medicii au decis sa-l plaseze in coma indusa, dar ciclistul nu si-a mai revenit. Cauza decesului a fost spargerea unui vas de sange. Conducerea echipei .

Yerlan Pernebekov, ciclistul celor de la Astana, a decedat la doar 19 ani

Rutierul Yerlan Pernebekov Kazakhstan), in varsta de 19 ani, a murit in timpul unui cantonament desfasurat in Ecuador, informeaza Astana, fosta echipa a ciclistului.

Un copil de 15 ani a murit in urma unui accident de circulatie petrecut pe DN 65A Soferul era baut si nu avea permis

Un sofer de 27 de ani din Putineiu s-a rasturnat cu masina pe DN 65A. Unul dintre cei doi pasageri aflati in autoturism, un copil de 15 ani a murit din cauza ranilor grave. Politistii au descoperit ca soferul era baut, iar masina fusese sustrasa din curtea unei societati comerciale.

Seful Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail M. Vlasov, retinut de procurorii DNA in urma unui flagrant

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, avocatul Mihail M. Vlasov, a fost dus la audieri, marti seara, de procurorii DNA, in urma unui flagrant.

Barbatul de 300 de kilograme din Pascani a murit in urma unui infarct. Ficatul cantarea 20kg, iar inima functiona la doar 20% din capacitate

Barbatul din Pascani care cantarea peste 300 de kilograme a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac. Operatia de micsorare a stomacului a fost programata peste.

O femeie a murit in urma unui incendiu produs luni dimineata in Capitala

O femeie a murit, luni dimineata, in urma unui incendiu care s-a produs intr-un apartament din sectorul 4 al Capitalei. Doua persoane au suferit atacuri de panica.

Un mort si trei raniti in urma unui accident produs la Cluj

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident rutier care a avut loc la iesirea din comuna Iclod, judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat.

Trei persoane, ranite in urma unui accident rutier produs in Capitala

Trei persoane aflate intr-un taxi au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce acesta a fost lovit de un autoturism condus de o tanara de 27 de ani care ar fi trecut pe rosu la intersectia Strada Polona - Sos. Stefan cel Mare din Capitala.

Romanca arestata in Ungaria in urma unui accident soldat cu un mort

Politia maghiara a arestat, sambata, o romanca in varsta de 34 de ani care conducea un vehicul ce a intrat in coliziune cu un camion, pe autostrada M3, in estul Ungariei.

Soferita romanca, arestata in Ungaria in urma unui accident soldat cu un mort

O romanca de 34 de ani a fost arestata in Ungaria dupa ce a provocat un accident rutier, soldat cu un mort si doi raniti, pe autostrada M3, in estul Ungariei, transmite Mediafax. Femeia conducea un autoturism cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )