Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trei persoane, ranite in urma unui accident rutier produs in Capitala

Adevărul Adevărul,
Trei persoane, ranite in urma unui accident rutier produs in Capitala

Trei persoane aflate intr-un taxi au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce acesta a fost lovit de un autoturism condus de o tanara de 27 de ani care ar fi trecut pe rosu la intersectia Strada Polona - Sos. Stefan cel Mare din Capitala. continuă pe Adevărul

O tanara de 20 de ani a murit miercuri noapte in urma unui accident rutier produs in centrul Capitalei

O tanara de 20 de ani a murit, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce ar fi traversat printr-un loc nepermis, pe Bulevardul I. Bratianu din Capitala si a fost lovita de o masina de lux.

Un mort si trei raniti in urma unui accident produs la Cluj

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident rutier care a avut loc la iesirea din comuna Iclod, judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat.

Accident rutier in Bucuresti: Trei persoane, ranite dupa ce masina condusa de o tanara a intrat intr-un taxi

O tanara de 27 de ani a provocat un accident rutier, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a trecut pe rosu la intersectia Strada Polona - Sos. Stefan cel Mare din Capitala, unde a intrat intr-un.

Soferita romanca, arestata in Ungaria in urma unui accident soldat cu un mort

O romanca de 34 de ani a fost arestata in Ungaria dupa ce a provocat un accident rutier, soldat cu un mort si doi raniti, pe autostrada M3, in estul Ungariei, transmite Mediafax. Femeia conducea un autoturism cu.

Presedintele Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier, dupa ce nu a acordat prioritate, iar masina sa a fost izbita de o autocisterna

Presedintele Camerei de Comert Braila, Ioan Chiriacescu, de 63 de ani, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs astazi, in jurul orei 11. Chiriacescu se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, iar in momentul in care a vrut sa patrunda pe soseaua de centura a municipiului nu a acordat prioritate, fiind izbit in plin de o autocisterna.

Timisoara: Acoperisul unui bloc a fost smuls de vant si a cazut peste o casa; trei persoane, ranite

Acoperisul unui bloc din Timisoara a fost smuls de vantul puternic, in noaptea de sambata spre duminica, si a cazut peste o casa, iar o femeie si doi copii aflati in locuinta peste care s-a prabusit.

Trei persoane, ranite de un acoperis smuls de vant.

Acoperisul unui bloc din Timisoara a fost smuls de vantul puternic, in noaptea de sambata spre duminica, si a cazut peste o casa, iar o femeie si doi copii aflati in locuinta peste care s-a prabusit acoperisul au fost raniti, fiind transportati la spital, transmite Mediafax. Pompierii din Timisoara au fost solicitati sa intervina, in noaptea de sambata spre duminica, in mai multe zone din oras, din cauza unei furtuni puternice. Prima interventie a fost la un bloc din zona Calea Girocului, .

Romanca arestata in Ungaria in urma unui accident soldat cu un mort

Politia maghiara a arestat, sambata, o romanca in varsta de 34 de ani care conducea un vehicul ce a intrat in coliziune cu un camion, pe autostrada M3, in estul Ungariei.

Accident rutier ORIBIL la Cluj. O fata de 13 ani a murit

O fata in varsta de 13 ani a murit, iar alte trei persoane au fost ranite, sambata seara, in judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp, politistii stabilind ca soferul era.

Autobuz implicat intr-un accident rutier. Trei pasageri au fost raniti

Un autobuz care transporta calatori pe un traseu local din Petrosani si un autoturism au fost implicate intr-un accident rutier intr-o intersectie din municipiu, dupa ce soferul autoturismului nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )