Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trei persoane, ranite de un acoperis smuls de vant.

România Liberă România Liberă,
Trei persoane, ranite de un acoperis smuls de vant.

Acoperisul unui bloc din Timisoara a fost smuls de vantul puternic, in noaptea de sambata spre duminica, si a cazut peste o casa, iar o femeie si doi copii aflati in locuinta peste care s-a prabusit acoperisul au fost raniti, fiind transportati la spital, transmite Mediafax. Pompierii din Timisoara au fost solicitati sa intervina, in noaptea de sambata spre duminica, in mai multe zone din oras, din cauza unei furtuni puternice. Prima interventie a fost la un bloc din zona Calea Girocului, . continuă pe România Liberă

Timisoara: Acoperisul unui bloc a fost smuls de vant si a cazut peste o casa; trei persoane, ranite

Acoperisul unui bloc din Timisoara a fost smuls de vantul puternic, in noaptea de sambata spre duminica, si a cazut peste o casa, iar o femeie si doi copii aflati in locuinta peste care s-a prabusit.

Trei persoane, ranite in urma unui accident rutier produs in Capitala

Trei persoane aflate intr-un taxi au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce acesta a fost lovit de un autoturism condus de o tanara de 27 de ani care ar fi trecut pe rosu la intersectia Strada Polona - Sos. Stefan cel Mare din Capitala.

Accident rutier in Bucuresti: Trei persoane, ranite dupa ce masina condusa de o tanara a intrat intr-un taxi

O tanara de 27 de ani a provocat un accident rutier, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a trecut pe rosu la intersectia Strada Polona - Sos. Stefan cel Mare din Capitala, unde a intrat intr-un.

Egipt. Persoane mascate au deschis focul asupra unui autobuz militar si au ucis un ofiter

Un ofiter egiptean a fost ucis si alti trei au fost raniti, dupa ce mai multe persoane inarmate au deschis focul asupra unui autobuz militar in Cairo. Un comunicat al Armatei egiptene, preluat de Reuters,.

Trei persoane, intre care doi politisti, au murit intr-un accident produs la Miercurea Ciuc

O femeie a murit, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, dupa ce a fost lovita de o masina in care se aflau trei politisti si care a ajuns pe trotuar, iar in urma accidentului si-au pierdut viata si doi dintre politisti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )