Libnet.ro
UNICEF

20:00

O femeie a murit in urma unui incendiu produs luni dimineata in Capitala

Adevărul Adevărul,
O femeie a murit in urma unui incendiu produs luni dimineata in Capitala

O femeie a murit, luni dimineata, in urma unui incendiu care s-a produs intr-un apartament din sectorul 4 al Capitalei. Doua persoane au suferit atacuri de panica. continuă pe Adevărul

Un mort si trei raniti in urma unui accident produs la Cluj

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident rutier care a avut loc la iesirea din comuna Iclod, judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat.

Incendiu in Capitala.O femeie a murit.

O femeie a murit si alte doua persoane au suferit atacuri de panica in urma unui incendiu izbucnit, luni dimineata, intr-un bloc de pe strada Poenari din Capitala, a declarat Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, potrivit Mediafax. Incendiul a fost semnalat in jurul orei 07. 20, la fata locului fiind trimise doua autospeciale de stingere, o autoscara si o ambulanta SMURD, a adaugat reprezentantul ISU. Incendiul a izbucnit intr-un apartament situat la .

O femeie a murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc din Capitala

O femeie a amurit, luni dimineata, intr-un incendiu ce a izbucnit, luni dimineata, intr-un bloc de pe strada Poenari din Capitala, relateazaB1 TV. Femeia a fost gasita de catre pompieri pe jumatate.

Doi politisti si o femeie au murit intr-un accident produs la Miercurea Ciuc

O femeie a murit, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, dupa ce a fost lovita de o masina in care se aflau trei politisti a ajuns pe trotuar. in urma accidentului si-au pierdut viata si doi dintre.

Trei persoane, intre care doi politisti, au murit intr-un accident produs la Miercurea Ciuc

O femeie a murit, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, dupa ce a fost lovita de o masina in care se aflau trei politisti si care a ajuns pe trotuar, iar in urma accidentului si-au pierdut viata si doi dintre politisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )