Libnet.ro
UNICEF

18:00

Australia, din nou cea mai fericita tara din lume

Adevărul Adevărul,
Australia, din nou cea mai fericita tara din lume

Australia, cea de-a 12-a economie a lumii, a fost desemnata, pentru al treilea an consecutiv, drept cea mai fericita natiune din lume, dupa ce a fost ocolita din nou de criza financiara internationala. Locul intai intre cele mai fericite natiuni industrializate din lume i-a fost conferit de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), in raportul Better Life Index, publicat marti. continuă pe Adevărul

Chinezii au FURAT de la americani. Cea mai puternica tara din lume, lovita intr-un punct sensibil

Se pare ca hackerii chinezi au spart codurile de acces la descrierile si schitele celor mai moderne avioane si nave de lupta, precum si la sistemele de aparare aeriana, care intra in dotarea fortelor militare ale SUA,.

Preturile locuintelor din Marea Britanie, in cea mai mare crestere din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Marea Britanie au inregistrat, luna aceasta, cea mai mare crestere din ultimii sase ani, pe fondul unei crize de proprietati, care a determinat avansul preturilor in Londra, anunta Hometrack Ltd.

Simulare de admitere la UMF Cluj: cea mai mare nota la specialitatea Radiologie si Imagistica a fost 7,39

Peste 1. 100 de candidati s-au inscris anul acesta la examenul pentru admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu. Acesti au sustinut sambata, 25 mai, o simulare a examenului de admitere. Cea mai mare nota a fost 9,91 la Farmacie.

INTERVIU Sorin Ducaru, romanul cu cea mai inalta pozitie in NATO: In 2014, deciziile privind functiile de varf din NATO si UE se vor lua in stransa corelare. Abordarea tactica vizeaza un proces discret, subtil, nu este una sonora de tipul campaniei elect

Diplomatul Sorin Ducaru a cistigat concursul pentru sefia uneia dintre cele 7 divizii ale NATO, devenind astfel romanul care ocupa cea mai inalta functie in alianta nord-atlantica. Sorin Ducaru, actual ambasador al Romaniei la NATO, vorbeste intr-un interviu pentru HotNews. ro despre viitoarele sale responsabilitati si importanta contracararii atacurilor cibernetice. Ducaru spune ca Romania si-a construit un profil strategic bine definit in cadrul NATO datorita coerentei politice si institutionale interne. Cit despre competitia pentru sefia NATO, care se va vacanta in iulie 2014, Sorin Ducaru spune ca decizia politica a aliatilor va fi luata in strinsa legatura cu deciziile de la virful UE 2014 fiind anul in care vor fi alesi noii lideri europeni) si respinge abordarea de tipul campanie electorala sonora.

Borbely: Cea mai mare provocare pentru UDMR este sa elaboreze viziunea privind formele de autonomie

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, sambata, la Congresul Uniunii de la Miercurea Ciuc, ca provocarea cea mai mare a formatiunii este ca in urmatorii doi ani sa elaboreze viziunea proprie privind formele de autonomie din.

Care este cea mai mare provocare a UDMR in viziunea lui Laszlo Borbely

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, este de parere ca provocarea cea mai mare a formatiunii este ca, in urmatorii doi ani, sa elaboreze viziunea proprie privind formele de autonomie din.

LASZLO BORBELY scruteaza zarile viitorului: Cea mai mare provocare pentru UDMR este sa ...

Borbely a declarat, sambata, la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc, ca viziunea formatiunii privind formele de autonomie din Transilvania va trebui eleborata si prezentata, apoi, comunitatii maghiare, titreaza Mediafax. In urmatorii doi ani cea mai mare provocare pentru noi este sa formulam, sa elaboram viziunea noastra privind formele de autonomie din Transilvania si sa o prezentam comunitatii maghiare. Asta este marea provocare pentru noi, sa formulam cum sa mergem mai departe, a spus .

Un star sexy s-a cuplat din nou. Si tot cu un model

Dragostea ii zambeste din nou.

Dan Diaconescu solicita acordul CNA pentru ca OTV sa emita din nou: Suntem gata sa ingropam securea razboiului

Dan Diaconescu a cerut Consiliului National al Audiovizualului CNA) sa ingroape securea razboiului, urmand sa solicite acestuia ca OTV sa emita din nou, relateaza Mediafax. Diaconescu a mers la sediul.

FINALA CL/ Jupp Heynckes: Va fi ultima mea sansa sa castig din nou trofeul Champions League

Bayern este marea favorita a finalei Ligii Campionilor la fotbal, in meciul contra celor de la Borussia Dortmund. Toti cei 21 de jucatori ai nostri sunt pregatiti si in forma. Atmosfera va fi unica, va fi ultima mea sansa sa castig din nou acest trofeu, a declarat Jupp Heynckes, antrenorul campioanei Germaniei. Finala Bayern vs Borussia va fi in direct pe TVR1, Digisport, Dolcesport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )