Libnet.ro
UNICEF

11:00

Australian Open 2015. Horia Tecau e si el in sferturi! Un roman si un olandez i-au suparat pe australieni de ziua lor

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015. Horia Tecau e si el in sferturi! Un roman si un olandez i-au suparat pe australieni de ziua lor

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile de finala ale Australian Open, dupa un succes extrem de muncit in fata perechii australiano - americane Sam Groth - Eric Butorac. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015: Nadal si Murray, in sferturi. Cine sunt tenismenii care au mai ramas in joc pe tabloul masculin

Spaniolul Rafael Nadal locul 3 ATP) si britanicul Andy Murray locul 6 ATP) s-au calificat in sferturile de la Australian Open, pe tabloul masculin, acolo unde si-au mai asigurat prezenta alti doi tenismeni.

Australian Open 2015. Halep, calificata in sferturi, dupa 6-4, 6-2 cu Wickmayer. Urmeaza o adversara de top

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a eliminat-o pe belgianca Yanina Wickmayer, 80 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2.

Australian Open 2015. Halep, dupa ce a ajuns in sferturi: Am putut sa joc cel mai bun tenis al meu, sunt multumita!

Simona Halep a invins-o pe Yanina Wickmayer si s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open. Victoria in doua seturi, scor 6-4, 6-2, i-a dat incredere romancei, care a explicat cum a reusit s-o rapuna pe adversara sa din optimi.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 25 ianuarie: Begu, Halep si Tecau, in aceeasi zi

Australian Open 2015. A saptea zi a turneul de Grand Slam va fi una cu nume importante din tenisul romanesc, aliniate la filei. Simona Halep si Irina-Camelia Begu joaca, in optimile probei de simplu feminin, in timp ce Horia Tecau va evolua in primul tur al probei de dublu mixt.

Australian Open 2015: fratii Bryan, eliminati de Florin Mergea! Duel intre romanii Mergea si Tecau pentru un loc in semifinale!

Romanul Florin Mergea si englezul Dominic Inglot au provocat cea mai mare supriza a competitiei de dublu de la Australian Open 2015.

Australian Open 2015. Simona Halep a invins-o usor peWickmayer, dupa o ora si 19 minutesi s-a calificat in sferturi

Australian Open 2015. Simona Halep ainvins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala. Gratie acestui succes, jucatoarea noastrava ramane sigur pelocul 3 mondial dupa Openul Australiei.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Wickmayer: 6-4, 0-0. Simona castiga primul set cu un game alb. Optimi, Melbourne

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca impotriva belgiencei Yanina Wickmayer, 80 WTA, in optimile turneului de Grand Slam australian. Cele doua urmeaza sa se intalneasca in primul meci al sesiunii de seara, ora locala 19. 00 ora Romaniei).

Australian Open 2015. Live Text Halep - Wickmayer: ora 10.00. in optimi, la Melbourne, in fata unei cunostinte vechi

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca impotriva belgiencei Yanina Wickmayer, 80 WTA, in optimile turneului de Grand Slam australian. Cele doua urmeaza sa se intalneasca in primul meci al sesiunii de seara, ora locala 19. 00 ora Romaniei).

Australian Open 2015. Tabloul sferturilor de finala: Sanse mici ca Halep sa scape de Sarapova

Australian Open 2015. Tabloul sferturilor de finala in cadrul turneului australian este unul complet, dupa disputarea ultimului meci din optimi. Cele trei mari favorite, printre care si Simona Halep, au sanse mari sa acceada in semifinale.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Makarova: ora 02.00. Sanse la o semifinala

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, a treia favorita, joaca, marti, de la ora 2. 00 ora Romaniei), in sferturile turneului de Grand Slam, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )