Libnet.ro
UNICEF

12:00

Australian Open, feminin: Rezultatele zilei in optimi. Care sunt primele jucatoare calificate in sferturi

Hotnews Hotnews,
 Australian Open, feminin: Rezultatele zilei in optimi. Care sunt primele jucatoare calificate in sferturi

Simona Halep este una dintre cele patru jucatoare calificate duminica in sferturile de finala de la Australian Open, urmand sa o intalneasca marti pe Ekaterina Makarova. Vezi in articol celelalte rezultate. continuă pe Hotnews

Australian Open, feminin. Rezultatele zilei: Petra Kvitova, eliminata. Serena si Venus Williams si Victoria Azarenka merg in optimi. Vezi programul optimilor

Petra Kvitova, favorita nr. 4, a fost eliminata in turul al treilea al turneului de la Australian Open de americanca Madison Keys. Surorile Williams, Agnieszka Radwanska si Victoria Azarenka au reusit sa se califice in optimi. Vezi in material rezultatele zilei in turul 3 pe tabloul feminin si programul optimilor de finala.

Australian Open, masculin: Rezultatele zilei in optimi. Nadal si Murray, in sferturi

Australianul Nick Kyrgios a reusit cea mai frumoasa victorie a zilei in optimile turneului Australian Open, revenind de la 0-2 la seturi pentru a castiga cu 8-6 in setul decisiv partida cu Andreas Seppi. El il va intalni in sferturi pe Andy Murray. Vezi rezultatele zilei in material.

Australian Open, masculin. Rezultatele zilei: Djokovic, Nishikori, Wawrinka, in optimi

Novak Djokovic, Kei Nishikori si Stanislas Wawrinka se numara printre jucatorii care au reusit sambata calificarea in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Australian Open. Vezi in articol rezultatele zilei de pe tabloul masculin in turul trei si programul optimilor.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu a fortat duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara i-a fost canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul a fost live text in aceasta pagina.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard (Duminica, ora 2:00)

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu forteaza duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara ii este canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul este live text in aceasta pagina.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep a deschis, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul a fost live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer (Duminica, ora 10:00)

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

Australian Open 2015. Halep, calificata in optimi dupa un meci dificil cu Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5. Care este urmatoarea adversara

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam, dupa ce a invins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, cu scorul de 6-4, 7-5.

Australian Open 2015: Nadal si Murray, in sferturi. Cine sunt tenismenii care au mai ramas in joc pe tabloul masculin

Spaniolul Rafael Nadal locul 3 ATP) si britanicul Andy Murray locul 6 ATP) s-au calificat in sferturile de la Australian Open, pe tabloul masculin, acolo unde si-au mai asigurat prezenta alti doi tenismeni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )