Libnet.ro
UNICEF

16:00

Australian Open (m): Novak Djokovic, David Ferrer si Stanislas Wawrinka, fara emotii in turul doi

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (m): Novak Djokovic, David Ferrer si Stanislas Wawrinka, fara emotii in turul doi

Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat, marti, in turul doi de la Australian Open fara mari batai de cap. Sarbul a trecut in trei seturi, scor 6-3 6-2 6-4, de Aljaz Bedene. In aceeasi faza a competitiei au ajuns si David Ferrer favorit 9) si Stanislas Wawrinka favorit 4). continuă pe Hotnews

Australian Open: Marius Copil, calificare superba in turul doi - Il va intalni pe Stanislas Wawrinka

Marius Copil locul 194 in clasamentul ATP) a reusit o calificare superba in turul doi de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei), dupa ce l-a invins pe Pablo Andujar locul 43 ATP, din Spania).

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Gajdosova (miercuri, dupa ora 12:00))

Simona Halep joaca miercuri, dupa ora 12:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoareiJarmila Gajdosova.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova (miercuri, ora 2:00)

Irina Begu joaca miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Gajdosovoa (miercuri, dupa ora 12:00)

Simona Halep joaca miercuri, dupa ora 12:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoareiJarmila Gajdosovoa.

Serena Williams si Petra Kvitova avanseaza la Australian Open

Serena Williams si Petra Kvitova, unele dintre cele mai importante adversare ale Simonei Halep de la Australian Open, au trecut marti in turul 2 al competitiei.

UPDATE Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Patru nume importante au fost eliminate.

Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Trei nume importante au fost eliminate.

Sorana Cirstea pleaca repede de la Australian Open

Ajunsa la limita primelor 100 de pozitii in clasamentul mondial, Sorana Cirstea a parasit rapid turneul de la Australian Open fiind invinsa in doua seturi de o jucatoare venita din calificari.

FOTO Simona Halep si-a schimbat echipamentul pentru Australian Open

Daca pana acum la ultimele turnee importante n. r. - Singapore, Shenzen) Simona Halep ne-a obisnuit cu echipamentul complet negru pus la dispozitie de Adidas, pentru Australian Open jucatoarea noastra a ales sa revina la culoarea care i-a purtat noroc la Roland Garros 2014, cand a jucat finala impotriva Mariei Sharapova.

Irina Begu o elimina pe a noua favorita de la Australian Open

Irina Begu a trecut luni dimineata in primul tur de la Australian Open de favorita a noua a competitiei, Angelique Kerber.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )