Libnet.ro
UNICEF

22:00

Australian Open: Novak Djokovic - Milos Raonic 7-6, 6-4, 6-2/ In deplin control - Sarbul se califica in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Novak Djokovic - Milos Raonic 7-6, 6-4, 6-2/ In deplin control - Sarbul se califica in semifinale

Novak Djokovic principalul favorit al competitiei) a ajuns, miercuri, in faza semifinalelor de la Australian Open, sarbul trecand fara nicio emotie de canadianul Milos Raonic favorit 8). Sarbul s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 6-4, 6-2. continuă pe Hotnews

Novak Djokovic completeaza careul de asi de la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de simplu de la Australian, intregind astfel tabloul penultimului act.

Australian Open 2015. Djokovic - Wawrinka, meciul care poate da campionul. Cand se joaca semifinalele

Australian Open 2015. Novak Djokovic, cap de serie numarul 1 si Stan Wawrinka, al patrulea favorit, se vor intalni in semifinalele turneului de Grand Slam. Prima semifinala va avea loc joi, 29 ianuarie.

Australian Open: Novak Djokovici s-a calificat in sferturile de finala

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul unu, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-4, 7-5, 7-5, pe luxemburghezul Gilles Muller, locul 42 ATP.

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open

Novak Djokovic, numarul 1 ATP, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce l-a invins pe Gilles Muller, locul 42 ATP, relateaza Mediafax. Tenismanul sarb l-a invins in optimi pe.

Australian Open 2015. Incredibilul Novak Djokovici: sarbul va juca al 23-lea sfert de finala consecutiv la un Grand Slam! Tabloul si programul meciurilor

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul unu, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-4, 7-5, 7-5, pe luxemburghezul Gilles Muller, locul 42 ATP.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in sferturi cu Ekaterina Makarova

Simona Halep si-a egalat in acest an cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, sferturi de finala, dar putea scrie o noua pagina de istorie pentru tenisul romanesc prin calificarea in semifinale. Halep a intalnit-o pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10, marti noapte de la ora 2:00 intr-o partida live text pe Onlinesport. ro .

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in sferturi cu Ekaterina Makarova (Marti, ora 2:00)

Simona Halep si-a egalat in acest an cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, sferturi de finala, dar poate scrie o noua pagina de istorie pentru tenisul romanesc prin calificarea in semifinale. Halep o intalneste pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10, marti noapte de la ora 2:00 intr-o partida live text pe Onlinesport. ro .

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep a deschis, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul a fost live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu a fortat duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara i-a fost canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul a fost live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )