Libnet.ro
UNICEF

20:30

Australian Open: Prima surpriza - Ana Ivanovic, eliminata in turul intai

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Prima surpriza - Ana Ivanovic, eliminata in turul intai

Ana Ivanovic cap de serie numarul cinci) a parasit turneul de la Australian Open primul de Grand Slam al anului) inca din turul intai, sportiva din Serbia fiind invinsa de Lucie Hradecka, din Cehia, locul 142 WTA. continuă pe Hotnews

Australian Open: Ivanovici, numarul 5 WTA, eliminata de o jucatoare din afara top 100 mondial

Ana Ivanovici, cap de serie numarul 5, jucatoare pe care Halep ar fi putut-o intalni in sferturi, a fost eliminata in primul tur al Australian Open.

Australian Open 2015. Sorana Cirstea a fost eliminata inca din primul tur

Sorana Cirstea, locul 97 WTA, a ratat calificarea in turul doi la Australian Open, fiind invinsa in turul inagural de o jucatoare mult mai slab clasata, Alexandra Panova, locul 150 mondial.

Surpriza la Australian Open

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, in primul turneu de Grand Slam al anului, luni, la Melbourne dupa ce a invins-o cu 6-4, 0-6, 6-1 pe Angelique Kerber Germania).

TENIS: Surpriza la Australian Open

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, in primul turneu de Grand Slam al anului, luni, la Melbourne dupa ce a invins-o cu 6-4, 0-6, 6-1 pe Angelique Kerber Germania). Citeste si: .

Australian Open: Maria Sharapova, la pas in turul doi

Maria Sharapova, favorita numarul doi, a obtinut calificarea in turul doi al turneului de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Petra Martic, din Croatia, locul 184 WTA, scor 6-4, 6-1.

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

Australian Open 2015. Halep a evoluat fara a da semne de boala. Ce scrie WTA despre succesul romancei

Australian Open 2015. Simona Halep, calificata in turul al doilea, dupa ce a trecut de Karin Knapp, 50 WTA, a fost laudata de site-ul oficial al WTA pentru evolutia sa din runda inaugurala a primului Grand Slam al anului 2015.

Australian Open (f): Ana Ivanovic, Lucie Safarova, Anastasia Pavlyuchenkova si Sabine Lisicki au parasit competitia in runda inaugurala

Lucie Hradecka locul 142 WTA) a eliminat-o pe Ana Ivanovic favorita numarul 5), sportiva din Cehia producand surpriza zilei la Australian Open. Au mai parasit competitia prematur Lucie Safarova favorita 16), Anastasia Pavlyuchenkova 23), Sabine Lisicki 28) si Svetlana Kuznetsova 27). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia feminina.

Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Onlinesport a transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si nu va avea deloc un prim tur usor impotriva unei jucatoare de la jumatatea topului 100 mondial. Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Maria Sharapova, pe care o poate intalni cel mai devreme in semifinale, dar si cu Ana Ivanovic, impotriva careia ar putea disputa sfert de finala. De asemenea, organizatorii au tinut sa anunteca Halep este refacuta dupa problemele la stomac si ca va intra fara probleme in competitie.

Australian Open 2015. Primele meciuri, primele mari surprize: Ivanovici, Kerber si Lisicki, eliminate dupa primul tur. Halep are drum liber spre semifinale

Sarboaica Ana Ivanovici, cap de serie numarul 5 si locul 5 WTA, a ratat calificarea in turul doi la Australian Open, fiind eliminata de o necunoscuta, Lucie Hradecka, locul 142 mondial. Alte doua favorite la Australian Open, Sabine Lisicki si Angelique Kerber, au spus si ele adio turneului dupa primul tur.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )