Libnet.ro
UNICEF

20:00

Australian Open: Ivanovici, numarul 5 WTA, eliminata de o jucatoare din afara top 100 mondial

România Liberă România Liberă,
Australian Open: Ivanovici, numarul 5 WTA, eliminata de o jucatoare din afara top 100 mondial

Ana Ivanovici, cap de serie numarul 5, jucatoare pe care Halep ar fi putut-o intalni in sferturi, a fost eliminata in primul tur al Australian Open. continuă pe România Liberă

Australian Open: Prima surpriza - Ana Ivanovic, eliminata in turul intai

Ana Ivanovic cap de serie numarul cinci) a parasit turneul de la Australian Open primul de Grand Slam al anului) inca din turul intai, sportiva din Serbia fiind invinsa de Lucie Hradecka, din Cehia, locul 142 WTA.

Australian Open 2015. Sorana Cirstea a fost eliminata inca din primul tur

Sorana Cirstea, locul 97 WTA, a ratat calificarea in turul doi la Australian Open, fiind invinsa in turul inagural de o jucatoare mult mai slab clasata, Alexandra Panova, locul 150 mondial.

Australian Open 2015: Halep, dar si alte doua jucatoare, poate ajunge numarul 1 mondial. Ce conditii trebuie indeplinite

In clasamentul live, neoficial, Simona Halep a cazut pe locul 4 in lume, in acest moment. Pana la publicarea topului oficial, dupa Australian Open, multe se pot insa intampla. Chiar sa o vedem pe romanca drept noul lider mondial.

Simona Halep s-a calificat in turul doi in mansa intai a turneului Australian Open

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. Prin victoria.

Simona Halep vs. Karin Knapp: duminica noapte in primul tur de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber in primul tur la Australian Open

Tenismena Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul doi la Australian Open, dupa ce a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 0-6, 6-1, pe Angelique Kerber Germania), cap de serie.

Australian Open 2015. Primele meciuri, primele mari surprize: Ivanovici, Kerber si Lisicki, eliminate dupa primul tur. Halep are drum liber spre semifinale

Sarboaica Ana Ivanovici, cap de serie numarul 5 si locul 5 WTA, a ratat calificarea in turul doi la Australian Open, fiind eliminata de o necunoscuta, Lucie Hradecka, locul 142 mondial. Alte doua favorite la Australian Open, Sabine Lisicki si Angelique Kerber, au spus si ele adio turneului dupa primul tur.

Australian Open: Sorana Carstea, eliminata in primul tur de numarul 150 WTA

Aventura Soranei Carstea la Australian Open primul turneu de Grand Slam al anului) s-a oprit in runda inaugurala, sportiva din Romania fiind invinsa de Alexandra Panova Rusia), locul 150 WTA.

Australian Open 2015. Halep a scapat de patru capi de serie, pe care i-ar fi intalnit pana in sferturi

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va avea un parcurs mai usor pana in sferturile de finala, dupa ce 4 dintre capii de serie de pe partea sa de tablou au fost eliminati inca din primul tur. Cea mai rasunatoare eliminare este cea a Anei Ivanovici, 5 WTA.

Australian Open 2015. Cine esteJarmilla Gajdosova, jucatoare pe care Halep o va intalni in turul 2 la Melbourne

Australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, s-a calificat in turul secund la Australian Open, dupa ce a invins-o in turul inaugural, scor 6-3, 6-4, pe Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA. in turul urmator, Gajdosova va fi adversara Simonei Halep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )