Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autoritatile din China au confiscat active in valoare d e 14,5 MILIARDE de dolari ale unei fost oficial

Antena3 Antena3,
Autoritatile din China au confiscat active in valoare d e 14,5 MILIARDE de dolari ale unei fost oficial

Autoritatile din China au blocat sau confiscat active in valoare de cel putin 90 de miliarde de yuani 14,5 miliarde dolari) de la membrii familiei si asociati ai fostului sef pentru securitate interna Zhou. continuă pe Antena3

China: Bunuri in valoare de 14,5 miliarde de dolari, confiscate de la rude si apropiati ai fostului sef al securitatii Zhou Yongkang

Autoritatile chineze au confiscat bunuri in valoare de 14,5 miliarde de dolari 90 miliarde yuani), apartinand unor rude si asociati ai fostului sef al securitatii interne de la Beijing, Zhou Yongkang, aflat in centrul celui mai mare scandal de coruptie din China din utimii 60 de ani, informeaza The Guardian.

Companiile de care depinde relansarea economica reprezinta mai putin de 3% din totalul firmelor active

Companiile de care depinde relansarea economica in Romania reprezinta mai putin de 3% din totalul firmelor active. Intrarea acestora in insolventa ar genera un efect de domino cu consecinte majore asupra intregului sistem, arata o analiza a Casei de Insolventa Transilvania CITR). Din totalul celor peste 600. 000 de companii active in 2013 inregistrate la Registrul Comertului, care nu se afla in insolventa, 19. 800 au un rol determinant in economie, fiind companii care au active mai mari de un milion de euro. Cifra de afaceri cumulata a acestora in 2012 este de peste 156 miliarde euro, cu 18,8% mai mare decat PIB-ul Romaniei.

Opel se retrage din China in ianuarie 2015

Producatorul auto Opel divizie a General Motors - GM) a anuntat ieri ca se va retrage de pe piata din China anul viitor, in ianuarie, o decizie pe care seful companiei a descris-o ca fiind mult intarziata, informeaza presa internationala.

Gripa chinezeasca, singurul lucru adus din China de turistii PSD

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat astazi, in Ramnicu Valcea, ca gripa chinezeasca este singurul lucru adus de PSD din China, nu investitiile asteptate, care includ si combinatul Oltchim, informeaza sursele din presa.

Pastila ITC: Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 (VIDEO)

Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 care costa 650 de dolari. Telefonul inteligent detine un procesor quad-core la 2,3 GHz. Interesant este faptul ca producatorul a echipat.

Airbus mizeaza pe cresterea pietei de elicoptere din China

Grupul european Airbus si-a propus sa controleze peste 50% din piata chineza de elicoptere, estimata la 50 miliarde euro in urmatorii 20 ani, multumita unui acord industrial pe termen lung semnat ieri cu cel mai important producator din industria aeronautica chineza, potrivit Wall Street Journal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )