Libnet.ro
UNICEF

13:00

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus mesageria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus mesageria

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, dar si aplicatii mobile complet refacute. continuă pe Wall-Street Ro

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus un sistem de mesagerie

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, cu o alta structura si alt design, dar si aplicatii mobile complet refacute.

Parlamentar rus: Singurul motiv pentru care NATO nu va ataca Rusia este ca dispunem de arma nucleara

Singurul motiv pentru care NATO nu ataca Rusia este ca aceasta tara dispune de arma nucleara, apreciaza Aleksei Pushkov, presedintele Comisiei de relatii internationale din Duma de stat Camera inferioara a Parlamentului rus), relateaza Sputnik, potrivit Mediafax.

Austriecii au lansat o petitie pentru IESIREA din UE

Austriecii au lansat o petitie pentru a parasi Uniunea Europeana, motivand ca tara ar functiona mai bine din punct de vedere economic, daca paraseste UE. Pentru a putea forta Parlamentul sa ia.

O noua LOVITURA pentru Adriean Videanu. Ce a cerut DNA

DNA il vrea sub control judiciar pe Adriean Videanu. Videanu este cercetat in dosarul Bica 2, alaturi de Dorin si Alin Cocos si de Alina Bica, pentru un prejudiciu de 11 milioane de dolari si punerea.

15 motive pentru care iubitorii de calatorii au mai mult succes

Succesul poate insemna lucruri diferite pentru oameni diferiti, insa unele persoane il obtin in vreme ce altii se chinuie in van si nu ajung niciodata la el. Ce fac oare oamenii de succes, iar ceilalti nu? Au.

Varsta ideala pentru casatorie: sase motive pentru care ar trebui sa te casatoresti dupa 30 de ani si nu mai devreme

Iata cateva motive pentru care este mai indicat sa te casatoresti dupa ce ai implinit 30 de ani si nu inainte!1. Ti-ai mancat malaiul cu alte cuvinte, pana la 30 de ani cu siguranta ai avut parte de o viata amo.

Autovit.ro si-a redesenat site-ul si a lansat noi aplicatii mobile

Autovit. ro, cel mai mare site romanesc de anunturi auto, isi schimba radical designul, adauga noi functionalitati si lanseaza noi variante ale celor trei aplicatii mobile iOS, Android si Windows Phone). Cel mai important element de noutate, atat pentru desktop, cat si pentru aplicatiile mobile, este reprezentat de mesageria interna cu ajutorul careia utilizatorii pot trimite si primi mesaje instant, avand acces la arhivele discutiilor in orice moment.

S-a lansat BitcoinXRomania, platforma digitala de tranzactionare a monedelor virtuale

BitcoinXRomania, platforma digitala de tranzactionare a monedelor virtuale, si-a lansat operatiunile in Romania, la cateva luni dupa ce BTCXchange. ro, singura platforma de acest tip de pe piata locala, a .

S-a lansat BitcoinXRomania, platforma digitala de tranzactionare a monedelor virtuale

BitcoinXRomania, platforma digitala de tranzactionare a monedelor virtuale, si-a lansat operatiunile in Romania, la cateva luni dupa ce BTCXchange. ro, singura platforma de acest tip de pe piata locala, a .

Utile: Cat rau le face caldura bolnavilor?; Varsta ideala pentru casatorie: motive pentru care ar trebui sa te casatoresti dupa 30 de ani; 4 ceaiuri care te ajuta sa te lasi de fumat

Obiceiuri alimentare care duc la ingrasat. Ca sa duci o viata sanatoasa, sa slabesti sau sa iti mentii silueta trebuie sa renunti la anumite obiceiuri care te ingrasa fara sa iti dai seama. Ce isi doreste in pat un barbat. Din cauza monotoniei, dupa o perioada de timp, in orice relatie apar probleme. Potrivit psihologilor si a sexologilor, aceste probleme pot fi evitate.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )