Libnet.ro
UNICEF

13:00

15 motive pentru care iubitorii de calatorii au mai mult succes

Antena3 Antena3,
15 motive pentru care iubitorii de calatorii au mai mult succes

Succesul poate insemna lucruri diferite pentru oameni diferiti, insa unele persoane il obtin in vreme ce altii se chinuie in van si nu ajung niciodata la el. Ce fac oare oamenii de succes, iar ceilalti nu? Au. continuă pe Antena3

Varsta ideala pentru casatorie: sase motive pentru care ar trebui sa te casatoresti dupa 30 de ani si nu mai devreme

Iata cateva motive pentru care este mai indicat sa te casatoresti dupa ce ai implinit 30 de ani si nu inainte!1. Ti-ai mancat malaiul cu alte cuvinte, pana la 30 de ani cu siguranta ai avut parte de o viata amo.

Utile: Cat rau le face caldura bolnavilor?; Varsta ideala pentru casatorie: motive pentru care ar trebui sa te casatoresti dupa 30 de ani; 4 ceaiuri care te ajuta sa te lasi de fumat

Obiceiuri alimentare care duc la ingrasat. Ca sa duci o viata sanatoasa, sa slabesti sau sa iti mentii silueta trebuie sa renunti la anumite obiceiuri care te ingrasa fara sa iti dai seama. Ce isi doreste in pat un barbat. Din cauza monotoniei, dupa o perioada de timp, in orice relatie apar probleme. Potrivit psihologilor si a sexologilor, aceste probleme pot fi evitate.

Masina zburatoare este mai mult un elicopter fara cabina si te va terifia [VIDEO]

Oamenii viseaza la masini zburatoare de atat de mult timp incat au inceput sa si le construiasca singuri, in garaje. Asta este cazul si cu inventia de mai jos care, pe cat este de inspaimantatoare, pe atat este de impresionanta. Amazon viseaza sa livreze colete cu ajutorul dronelor, dar un tanar din Olanda vrea ca [] Masina zburatoare este mai mult un elicopter fara cabina si te va terifia [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ana Maria Branza, despre medalia de aur de la Baku: E un rezultat mare obtinut cu echipa. Ma bucur mai mult chiar decat pentru medalia de la individual

Sportiva Ana Maria Branza a dat primele declaratii dupa medaliile de aur obtinute atat la proba de individual, cat si cu echipa de spada. Spadasina spune ca se bucura mai mult pentru medalia obtinuta cu.

Puterea terapeutica a copacilor. Afla care sunt cei mai benefici pentru tine

Copacii pot fi impartiti in doua categorii: cei care furnizeaza energie organelor slabite si cei care absorb energiile negative dintru corp, curatand zonele bolnave si pregatindu-le pentru un circuit energetic sanatos,.

Parlamentar rus: Singurul motiv pentru care NATO nu va ataca Rusia este ca dispunem de arma nucleara

Singurul motiv pentru care NATO nu ataca Rusia este ca aceasta tara dispune de arma nucleara, apreciaza Aleksei Pushkov, presedintele Comisiei de relatii internationale din Duma de stat Camera inferioara a Parlamentului rus), relateaza Sputnik, potrivit Mediafax.

Alin Burcea, Paralela 45: Grecii se vor da peste cap de trei ori mai mult pentru a castiga un euro

Turistii romani care au platit vacante in Grecia nu s-au razgandit pana acum, desi ii preocupa situatia din statul elen, sustine Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus mesageria

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, dar si aplicatii mobile complet refacute.

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus un sistem de mesagerie

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, cu o alta structura si alt design, dar si aplicatii mobile complet refacute.

Bancherii europeni se tem mai mult de Brexit decat de Grexit

Bancherii europeni sunt mult mai ingrijorati de posibilitatea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit) decat de iesirea Greciei din zona euro Grexit), conform unei analize Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )