Libnet.ro
UNICEF

22:00

Averea lui Varujan Vosganian, verificata de inspectorii ANI

Adevărul Adevărul,
Averea lui Varujan Vosganian, verificata de inspectorii ANI

Averea lui Varujan Vosganian va fi verificata de Agentia Nationala de Integritate ANI) care s-a autosesizat suspectand ca exista sume de bani, inclusiv un credit mai vechi, pe care acesta nu le-ar fi trecut in declaratiile de avere. continuă pe Adevărul

Agentia Nationala de Integritate verifica averea senatorului Varujan Vosganian

Agentia Nationala de Integritate ANI) s-a autosesizat si face verificari privind averea senatorului Varujan Vosganian, suspectand ca exista sume de bani, inclusiv un credit mai vechi, pe care acesta nu le-ar fi trecut in declaratiile de avere,.

Surse: ANI verifica averea senatorului Varujan Vosganian

Agentia Nationala de Integritate ANI) s-ar fi autosesizat si ar face verificari privind averea senatorului Varujan Vosganian, suspectand ca exista sume de bani, inclusiv un credit mai vechi, pe care acesta nu le-ar fi trecut in declaratiile de avere, potrivit surselor din presa.

ANI verifica averea lui Varujan Vosganian. Vezi declaratia de avere a senatorului PNL

Agentia Nationala de Integritate ANI) s-a autosesizat si face verificari privind averea senatorului Varujan Vosganian, suspectand ca exista sume de bani, inclusiv un credit mai vechi, pe care acesta nu le-ar fi.

VIDEO Agentia Nationala de Integritate s-a autosesizat si verifica averea lui Varujan Vosganian: exista suspiciuni de avere nedeclarata

Agentia Nationala de Integritate s-a autosesizat si face verificari privind averea senatorului Varujan Vosganian, suspectand ca exista sume de bani, inclusiv un credit mai vechi, pe care acesta nu le-ar fi trecut in declaratiile de avere, anunta Mediafax, citand surse oficiale. Verificarea averii senatorului Varujan Vosganian are loc in contextul anchetarii acestuia de DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro, fostul ministru al Economiei fiind acuzat ca a sustinut o ordonanta de urgenta in urma careia firma lui Ioan Niculae Interagro a beneficiat de gaze ieftine de la Romgaz, pentru productia de ingrasaminte chimice.

ANI s-a autosesizat in cazul lui Varujan Vosganian: Exista suspiciuni de avere nedeclarata si fals in declaratii

Agentia nationala de Intergritate ANI) s-a autosesizat in cazul lui Varujan Vosganian, in cazul senatorului existand suspiciuni de avere nedeclarata si fals in declaratii, relateaza B1 TV, citand informatii.

ANI a deschis un dosar pe numele lui Varujan Vosganian

Agentia Nationala de Integritate a deschis un dosar pe numele lui Varujan Vosganian pentru avere nejustificata si fals in declaratii. Dezvaluirea a fost facuta de jurnalistul Catalin Prisacariu pe blogul sau, informeaza B1 TV.

Varujan Vosganian, in Senat: Daca erau indicii noi apareau pana acum. Sunt util acestei tari si in alt fel decat lustruind clantele Parchetului (VIDEO)

Fostul ministru Varujan Vosganian a declarat miercuri in plenul Senatului ca nu exista indicii noi in dosarul de coruptie in care este vizat, sustinand ca dupa sapte ani nu pot fi gasite noi probe in dosar.

Varujan Vosganian scapa de urmarirea penala

ACTUALIZARE 15:28 Iohannis: Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Presedintele Klaus Iohannis a lansat un mesaj prin care sustine ca se astepta ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. * Senatul a aprobat inceperea urmaririi penale fata de Ion Ariton.

Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sterg cateva lacrimi.

VIDEO Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sters cateva lacrimi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2754 seconds )