Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un avion militar s-a prabusit in Columbia. Care este bilantul victimelor

România Liberă România Liberă,
Un avion militar s-a prabusit in Columbia. Care este bilantul victimelor

Unsprezece militari au murit, vineri, dupa ce un aparat al fortelor aeriene din Columbia s-a prabusit. Anuntul a fost facut de fortele aeriene columbiene FAC). continuă pe România Liberă

Un avion de transport militar s-a prabusit in Columbia. Toti cei 11 militari de la bord au murit

Un avion de transport militar s-a prabusit in Columbia, toti cei 11 militari de la bord pierzandu-si viata, informeaza Reuters, citat de Agerpres. Conform unui comunicat al armatei columbiene, avionul CN235.

Bancul zilei: Care este cea mai tare valuta?

Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoarea. - Euro, dolar, lira sterlina! striga in cor elevii. - Ciocanul libanez! zice Bula. - Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai scos-o? intreaba.

Un avion utilitar s-a prabusit in judetul Braila. Doua persoane au fost ranite

Un avion utilitar ce transporta o substanta de ingrasamant s-a prabusit, sambata dimineata, in judetul Braila. in urma accidentului, cele doua persoane aflate in avion, in varsta de 59, respectiv.

Un avion utilitar s-a prabusit in judetul Braila. Doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Update: Pilotul avionul urmeaza sa fie adus la Spitalul de la Floreasca din Bucuresti. Un avion utilitar ce transporta o substanta de ingrasamant s-a prabusit, sambata dimineata, in judetul Braila.

Loredana Groza, super sexy la 45 de ani! Care este secretul ei

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara. Pe langa o voce de exceptie, ea are si o silueta care le-ar face invidioase pe multe domnisoare din showbiz. Lori a reusit sa aiba.

ANRE si Transgaz s-au trimis reciproc in judecata. Care este motivul

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a dat in judecata Transgaz pentru recuperarea unor debite. Astfel, Transgaz s-a alaturat celor aproape 390 de litigii pe care ANRE le are in derulare, inclusiv cu compania de stat Elctrocentrale Bucuresti .

Care este profilul candidatului ideal la Primaria Capitalei, in viziunea PNL

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca profilul candidatului PNL ce va candida la primaria Capitalei este cel a lui Klaus Iohannis.

Angelina Jolie isi duce inapoi fiul adoptat din Cambodgia. Care este motivul

Celebra artista Angelina Jolie crede ca este timpul ca fiul ei adoptat din Cambodgia, Maddox, sa afle mai multe despre originea lui. Baiatul, in varsta de 13 ani, o va insoti pe artista in tara lui natala, unde Jolie va regiza noul ei film, First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers/ Mai intai mi-au omorat tatal: O fiica a Cambodgiei isi aminteste.

Pentagonul a DECONECTAT o retea de e-mail interna. Care este motivul

Pentagonul a deconectat o retea de e-mail interna, neclasificata, de care se folosea seful Statului Major Interarme, generalul Martin Dempsey, precum si alte sute de militari si personal civil dupa ce a fost descoperita o activitate suspecta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )