Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Pavel Cochior Bejan, avocat in cadrul Baroului Bucuresti a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata dupa ce ar fi cerut 19.000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati

Pavel Cochior Bejan, avocat din cadrul Baroului Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie fiind acuzat de trafic de influenta. El ar fi cerut 19. 000 de euro pentru a interveni pe langa judecatori de la Curtea Suprema.

Instructor auto trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe instrutcorul auto George Popa, pentru trafic de influenta in forma continuata. Acesta cerea de la elevi sume cuprinse intre 200 si 5. 000 de euro pentru a-i ajuta sa obtina permisul de conducere.

Un avocat din Baroul Valcea a cerut 20.000 euro pentru o sedinta favorabila

Un avocat din cadrul Baroului Valcea, Ion Bogdan Mitrache, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta.

Senatorul PSD Ovidiu Marius Isaila, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Senatorul Ovidiu Marius Isaila si consilierul sau Stefan Cristian Ene au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru coruptie.

Avocatul turnat la DNA de fratele lui Bercea Mondial, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Ion Bogdan Mitrache a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru trafic de influenta. Avocatul din cadrul Baroului Valcea este fratele unui judecator din cadrul Curtii de Apel din Craiova.

Primar din Bihor, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri

Primarul unei comune din judetul Bihor si contabia de la primaria respectiva au fost trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri. Cei doi au schimbat destinatia fondurilor si au adus bugetului de stat o paguba de peste 235. 000 de lei, informeaza Parchetul General.

Senatorul Isaila, trimis in judecata pentru coruptie. Procurorii nu renunta la cautiunea de 500.000 de lei

DNA a finalizat rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata pe senatorul Marius Ovidiu Isaila, acuzat de trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri oficiale. Alaturi de el va lua loc in boxa acuzatilor si consilierul parlamentar Cristian Ene. Un alt inculpat si-a negociat deja pedeapsa cu procurorii: 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Ofiter DNA, trimis in judecata pentru divulgarea unor informatii confidentiale

Un ofiter de politie judiciara al Directiei Nationale Anticoruptie, a fost trimis in judecata, dupa ce si-a recunoscut vinovatia. El este acuzat ca a divulgat informatii confidentiale din doua dosare penale unor persoane.

Fost primar comuna Bihor, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor au dispus trimiterea in judecata a lui Irimie Ioan, fost primar al unei comune din Bihor, pentru deturnare de fonduri, transmite un comunicat al Parchetului.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti a fost arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )