Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avocatii Elenei Udrea explica cum probeaza DNA faptele clientei lor

Antena3 Antena3,
Avocatii Elenei Udrea explica cum probeaza DNA faptele clientei lor

Avocatii care o reprezinta pe Elena Udrea au declarat ca probele retinute si prezentate de DNA in referatul cu propunere de arestare sunt denuntul lui Dinu Pescariu precum si un biletel gasit la perchezitiile. continuă pe Antena3

Avocatul Elenei Udrea: Va rog sa ne intelegeti cu privire la rezervarea pe care o vom avea in declaratii. Nu voi face speculatii (VIDEO)

Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii Elenei Udrea, a declarat marti ca doreste echlilibru din partea procurilor si a organelor judiciare si a mentionat ca in perioada urmatoare nu vor fi declaratii sau.

Declaratia Elenei Udrea, in timp ce iesea cu mainile-n CATUSE din sediul DNA: ii poti pune catuse lui Udrea, dar nu poti pune CATUSE ADEVARULUI

Epopeea Elenei Udrea la DNA s-a terminat in catuse, tarziu in noapte. Dupa 11 ore petrecute in sediul DNA, timp in care a studiat acuzatiile care i se aduc si a fost audiata, Elena Udrea a fost.

Referatul DNA: Ana Maria Topoliceanu ii preda mita Elenei Udrea la locuinta acesteia sau la biroul de la minister

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu i-ar fi predat mita primita, prin intermediari, de la administratorul unei firme, Elenei Udrea, banii fiind dati la locuinta fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului sau la biroul acesteia de la MDRT. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) arata, in referatul privind propunerea de arestare preventiva a lui Tudor Breazu, in dosarul Gala Bute, obtinut de Mediafax, ca sumele primite de la administratorul SC Consmin SA, Dragos Marius Botoroaga, ajungeau in final la Elena Udrea, in diferite modalitati, fapt ce reiese din declaratiile date de Ana Maria Topoliceanu.

Catusele Elenei Udrea, motiv de SCANDAL in DNA

Retinerea Elenei Udrea a provocat scandal in interiorul DNA. Scoasa cu catuse la maini din sediul Directiei Anticoruptie, Udrea a ajuns la arestul Capitalei, fara ele. Conform regulamentului interior al.

Procesul Elenei Udrea va incepe la ora 14:00 la iCCJ. DNA cere arestarea preventiva pentru 30 de zile

Instanta de la inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca procesul Elenei Udrea pentru care Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea pentru 30 de zile va incepe la ora 14:00. Elena Udrea a fost.

VIDEO. DNA a demarat verificari administrative dupa retinerea Elenei Udrea

Oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au declarat, marti seara, ca au fost demarate verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta pentru 24 de ore in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

Traian Basescu poate avea DESTINUL Elenei Udrea. Informatiile DNA care il apropie pe Basescu de RACOARE

Acuzatiile de spalare de bani aduse Elenei Udrea au legatura cu achizitionarea terenului de la Nana. Potrivit unor surse judiciare, suma pe care a folosit-o Elena Udrea pentru a-si cumpara terenul respectiv ar fi.

Administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute, suma vizata fiind de 50. 000 de euro, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute, suma vizata fiind de 50. 000 de euro, au declarat surse.

Radu Banciu, despre retinerea Elenei Udrea: O iesire legendara, nu ne-a mai fost dat sa vedem asa ceva, sa iesi zambind cu catusele de la DNA (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, marti seara, retinerea pentru 24 de ore a Elenei Udrea, pentru trafic de influenta si spalare de bani. A iesit cu demnitate, cu capul sus, zambitoare, nu ne-a mai fost dat sa vedem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )