Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traian Basescu poate avea DESTINUL Elenei Udrea. Informatiile DNA care il apropie pe Basescu de RACOARE

Antena3 Antena3,
Traian Basescu poate avea DESTINUL Elenei Udrea. Informatiile DNA care il apropie pe Basescu de RACOARE

Acuzatiile de spalare de bani aduse Elenei Udrea au legatura cu achizitionarea terenului de la Nana. Potrivit unor surse judiciare, suma pe care a folosit-o Elena Udrea pentru a-si cumpara terenul respectiv ar fi. continuă pe Antena3

Congres PMP: Aparitie surprinzatoare a lui Traian Basescu, absenta motivata a Elenei Udrea. Eugen Tomac a fost ales presedinte

Deputatul Eugen Tomac este unicul candidat, duminica, la Congresul PMP, pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania implicata-PMP partidul schimbarii. Fostul lider PMP Elena Udrea nu participa la acest congres, in schimb a venit la eveniment fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu.

Congres PMP: Aparitie surprinzatoare a lui Traian Basescu, absenta motivata a Elenei Udrea

Deputatul Eugen Tomac este unicul candidat, duminica, la Congresul PMP, pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania implicata-PMP partidul schimbarii. Fostul lider PMP Elena Udrea nu participa la acest congres, in schimb este asteptat fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, relateaza Mediafax.

VIDEO Traian Basescu, despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea: Stiam, dar nu aveam posibilitatea sa verific. Imi voi apara mandatul

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca Elena Udrea i-a spus aceleasi lucruri pe care le-a sustinut in presa despre generalul Coldea, inainte de a le face publice. In mod categoric mi-a spus, dar presedintele nu are niciun mijloc de verificare. Presedintele nu are posibilitatea, ci Parlamentul. Presedintele este beneficiarul informatiilor, a declarat Basescu.

Cristian Tudor Popescu: Elena Udrea mi-a demonstrat ca e mai tare decat Traian Basescu

Discursul din Parlament al Elenei Udrea a captat atentia mass-media si a opiniei publice, iar presa s-a intrecut azi in a-l interpreta. La fel, si gestul controversat al atingerii nasului cu degetul. Editorialul.

Traian Basescu CONFIRMA spusele Elenei Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a confirmat, duminca, faptul ca Elena Udrea l-a informat cu privirile la jocurile generalului Florian Coldea de la SRI, dar a subliniat ca presedintele nu are niciun mijloc de verificare, doar Parlamentul poate face acest lucru .

Fostul presedinte Traian Basescu Basescu participa la Congresul PMP

ACTUALIZARE 11:35 Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul Traian Basescu a declarat, la congresul PMP, ca era obligatoriu sa iasa public si sa isi apere mandatul. El nu poate fi lasat pe mana televiziunii lui Voiculescu, Ghita, sau pe echivalentul lui Gadea de la Realitatea TV. Eu stiu adevarul si cata umilinta am indurat in ultimii 10 ani pentru a face ca Romania din 2014 sa nu mai semene cu cea din 2004 din punct de vedere al functionarii institutiilor, a comentat Basescu. * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala.

Traian Basescu: Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP

ACTUALIZARE 12:25 Printre cei care au semnalat probleme grave la ANRP a fost si Elena Udrea, a spus fostul presedinte Traian Basescu, care a declarat ca era informat din mai multe surse, mai ales de la departamentul Relatii Publice. Potrivit domniei sale, la Relatii Publice erau trimise numeroase sesizari ale cetatenilor, printre care si unele cu privire la retrocedari ilegale. Basescu a mentionat ca rezultatul acelor reclamatii a fost ca, la circa sase luni, s-a produs prima punere sub acuzare in dosarul ANRP, a fostului vicepresedinte al institutiei, Remus Baciu. * Basescu, despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea: Stiam, dar nu aveam posibilitatea sa verific * Nu am plecat cu dosare secrete de la Cotroceni * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala * Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul .

Decaderea si secretele Elenei Udrea. Cei mai vechi prieteni ai ei: Era un copil modest. Au stricat-o Cocos si Basescu

Perioada de glorie a Elenei Udrea apune odata cu plecarea de la Cotroceni a lui Traian Basescu, principalul ei sustinator. Pentru cei care au cunoscut-o inainte sa ajunga diva a politicii romanesti, cele mai recente stiri si imagini cu o Elena Udrea incoltita de justitie si politicieni nu fac decat sa le confirme parerea ca fata soferului si taxatoarei de autobuz din Buzau se urcase pe un piedestal prea fragil.

Decaderea si secretele Elenei Udrea. Cei mai vechi prieteni ai fostei Blonde de la Cotroceni: Era un copil modest. Au stricat-o Cocos si Basescu

Perioada de glorie a Elenei Udrea apune odata cu plecarea de la Cotroceni a lui Traian Basescu, principalul ei sustinator. Pentru cei care au cunoscut-o inainte sa ajunga diva a politicii romanesti, cele mai recente stiri si imagini cu o Elena Udrea incoltita de justitie si politicieni nu fac decat sa le confirme parerea ca fata soferului si taxatoarei de autobuz din Buzau se urcase pe un piedestal prea fragil.

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Justitia este corecta. Va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul PMP, ca sustine independenta justitiei. intrebat de jurnalistii aflati la fata locului cum vede procesul Elenei Udrea, Basescu a raspuns:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )