Libnet.ro
UNICEF

01:05

BACALAUREAT 2014. Sirag de perle dupa proba de Limba si literatura romana: Catalina a avut tupeul sa-l refuze pe Luceafar

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2014. Sirag de perle dupa proba de Limba si literatura romana: Catalina a avut tupeul sa-l refuze pe Luceafar

Nu am scapat nici anul acesta de perlele absolventilor clasei a XII-a. Iata cateva dintre cele mai haioase Catalina a avut tupeul sa-l refuze pe Luceafar. Luceafarul, dornic de razbunare, ii prinde pe cei. continuă pe Antena3

Bacalaureat 2014: Elevii sustin astazi proba obligatorie a profilului, la matematica sau istorie

Candidatii la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor sustine miercuri proba obligatorie a profilului proba E), potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Pe 4 iulie se va desfasura.

Evaluarea Nationala 2014 Ministerul Educatiei: Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana au fost in concordanta cu programa scolara si au avut un nivel mediu

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca subiectele de la examenul de Limba si literatura romana pe care absolventii claselor a VIII-a l-au sustinut in urma cu o saptamana au fost realizate in concordanta cu programa scolara parcursa de elevi si cu prevederile metodologiei de examen. Subiectele au avut un nivel de abordare mediu, iar baremul precizeaza inca de la inceput ca se puncteaza oricare alte formulari/modalitati de rezolvare corecta a cerintelor, precizeaza MEN intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Bacalaureat 2014: Candidatii sustin proba obligatorie a profilului, la matematica sau istorie

Bacalaureatul din sesiunea iunie-iulie de anul acesta continua, miercuri, cu proba scrisa obligatorie a profilului, pe care absolventii profilului real o vor da la matematica, iar cei de la uman, la istorie.

Bacalaureat 2014. Examenele scrise incep de maine

Probele scrise ale Bacalaureatului 2014, sesiunea iunie - iulie, incep luni, cu proba de Limba si literatura romana, pentru care au fost pregatite doua tipuri de subiecte, pentru profilul umanist si respectiv cel.

BAC 2014 SATU MARE Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Prima proba scrisa la Bacalaureat, examenul de limba romana, incepe luni. Adevarul. ro iti va prezenta subiectele la limba romana si rezolvarea acestora. Peste 2. 327 de absolventi de liceu din Satu Mare s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

BAC 2014 Bistrita-Nasaud. Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Prima proba scrisa la Bacalaureat, examenul de limba romana, incepe luni. Adevarul iti va prezenta subiectele la limba romana si rezolvarea acestora. Aproape 2500 de absolventi de liceu din Bistrita-Nasaud s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

BAC 2014 BRAILA Subiectele probei scrise la limba romana de la Bacalaureat 2014

Probele scrise de la Bacalaureat 2014 incep luni, cu examenul la limba romana, urmat de matematica, istorie si apoi proba la alegere. Adevarul. ro va prezinta maine subiectele, in timp real, dar si rezolvarile lor.

BAC 2014 Bistrita-Nasaud. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. 2275 de absolventi din Bistrita-Nasaud s-au inscris anul acesta la examenul de Bacalaureat 2014.

BAC 2014Rezolvarea subiectelor la proba la matematica de la Bacalaureat 2014, la Adevarul Live, de la ora 11:00

Rezolvarea subiectelor la proba optionala de la matematica de la Bacalaureat 2014 va avea loc maine, la Adevarul Live, de la ora 11. in platou se va afla profesorul de matematica Costel Chites, de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

Bacalaureat 2014: Vezi subiectele extrase pentru examenele de Matematica si Istorie (FOTO)

La proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat 2014 a fost extrasa varianta de subiect numarul 1. Elevii de la profilul real au sustinut examenul la matematica, iar absolventii de la uman si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )