Libnet.ro
UNICEF

06:00

BACALAUREAT 2016. Ce note au obtinut olimpicii si sportivii in sesiunea speciala

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2016. Ce note au obtinut olimpicii si sportivii in sesiunea speciala

Doar 160 dintre cei 235 de olimpici si sportivi care au participat la sesiunea speciala a Bacalaureatului 2016 au promovat toate probele. Rezultatele au fost afisate vineri, informeaza Ministerul Educatiei. continuă pe România Liberă

Bacalaureat 2016. Olimpicii si sportivii sustin, joi, examenul la Limba si literatura materna

Absolventii de liceu participanti la loturile nationale care se pregatesc pentru competitiile internationale sportive sau pe discipline, precum si absolventii de liceu care sustin admiterea in universitatile din strainatate in aceeasi perioada cu examenul national de Bacalaureat au inceput sesiunea speciala a examenului de bacalaureat. Astfel, joi, ei sustin examenul scris la Limba si literatura materna.

Bacalaureat 2016. Olimpicii si sportivii sustin, miercuri, examenul scris la proba la alegere

Absolventii de liceu participanti la loturile nationale care se pregatesc pentru competitiile internationale sportive sau pe discipline, precum si absolventii de liceu care sustin admiterea in universitatile din strainatate in aceeasi perioada cu examenul national de Bacalaureat au inceput sesiunea speciala a examenului de bacalaureat. Astfel, miercuri, ei sustin examenul scris la proba la alegere a profilului.

BACALAUREAT 2016. 68,09% dintre candidati au promovat sesiunea speciala. Cate note de 10 s-au luat

Ministerul Educatiei Nationale informeaza ca 68,09% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului, iar doi candidati au obtinut nota 10. Vineri, 27 mai 2016, au fost afisate.

Ministerul Educatiei: Aproape 70% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a Bacalaureatului 2016

Ministerului Educatiei Nationale a afisat vineri rezultatele obtinute de candidatii inscrisi la sesiunea speciala de bacalaureat. Din totalul celor 235 candidati prezenti, 160 au promovat, reprezentand 68,09 %. La aceasta sesiune, doi candidati au promovat cu media 10.

BACALAUREAT 2016. incep inscrierile, in perioada 30 mai - 3 iunie

Inscrierile la prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an au loc in perioada 30 mai - 3 iunie, potrivit calendarului Ministerului Educatiei.

Bacalaureat 2016. Luni incep inscrierile candidatilor

Absolventii de clasa a XII-a au la dispozitie 5 zile, incepand de pe 30 mai pana pe 3 iunie, sa se inscrie la prima sesiune a examenului national de Bacalaureat, potrivit calendarului. inscrierile se fac atat pentru absolventii din anul scolar 2015-2016, cat si pentru cei din promotiile anterioare, care nu au promovat examenul de bacalaureat.

BACALAUREAT 2016: Calendarul examenului

In perioada 30 mai - 3 iunie se fac inscrierile pentru examenul de bacalaureat, atat pentru absolventii din anul scolar 2015-2016, cat si pentru cei din promotiile anterioare, care nu au promovat examenul, anunta, vineri, Ministerul Educatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )