Libnet.ro
UNICEF

19:00

Banca Transilvania a obtinut profit anul trecut desi provizioanele au urcat cu 57%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania a obtinut profit anul trecut desi provizioanele au urcat cu 57%

Banca Transilvania TLV) a obtinut anul trecut un profit net de 448,1 milioane lei 101 mil. euro), in crestere cu 19,5%, pe fondul unui control al costurilor mai bun, desi provizioanele au urcat cu 57%, la 638 milioane lei, iar activele s-au apreciat. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Transilvania, profit net cu 19,5% mai mare

Banca Transilvania TLV) a avut, anul trecut, un profit net de 448,1 milioane lei, cu 19,5% mai mare decat cel raportat la sfarsitul lui 2013 aproape 374,9 milioane lei), informeaza rezultatele financiare preliminare trimise astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Zentiva, profit net cu 65% mai mare, anul trecut

Producatorul farmaceutic Zentiva Romania simbol: SCD), fostul Sicomed, a inregistrat, anul trecut, un profit net de circa 61 milioane lei, cu 65% mai mare fata de cel din 2013, iar cifra de afaceri neta a crescut cu 66%, pana la 395 milioane lei, potrivit datelor preliminare publicate astazi pe BVB.

BRD a raportat un profit de 43,2 milioane lei, dupa pierderi in 2013

BRD Groupe Societe Generale a revenit pe profit, anul trecut, consemnand un rezultat de 43,2 milioane lei, fata de o pierdere neta de 385 milioane lei inregistrata in 2013, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB), continand rezultatele financiare preliminare ale bancii.

Profitul Renault a urcat la 1,89 miliarde de euro anul trecut, pe fondul cresterii vanzarilor Dacia

Renault, al treilea mare producator auto european, a inregistrat un profit net de 1,89 miliarde de euro anul trecut, datorita avansului volumului vanzarilor in Europa, generat in principal de Dacia, si a cresterii preturilor in afara Europei.

Georgescu: Sistemul bancar a inregistrat anul trecut o pierdere de 1 mld euro si de 1,6 mld in 6 ani

Bancile au insumat in patru din ultimii sase ani pierderi cumulate de 8 miliarde lei si in doi ani castiguri de 0,9 miliarde lei, respectiv o pierdere neta de 7,1 miliarde lei, a anuntat prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, rezultand ca anul trecut pierderea totala a fost de 4,5 miliarde lei, scrie Mediafax. Patru ani cu perderi, doi cu profit. Pierderile, in euro, inseamna 1,6 miliarde euro. Daca nu era dublata de eforturi permanente din partea bancilor, pierderea ar fi condus la o situatie de subrezire a sistemului, dar Directia Supraveghere a monitorizat permanent si a reusit sa determine aport de capital, capital ireversibil, cu care au contribuit actionarii, cei care au avut de suportat pierderile, a spus Georgescu, la audierea in Parlament a conducerii BNR privind problema francilor elvetieni.

Profitul Raiffeisen Bank in Romania a scazut anul trecut la 97 de milioane de euro. Grupul bancar vrea sa-si extinda operatiunile pe piata locala

Profitul obtinut de Raiffeisen Bank International RBI) in Romania dupa plata taxelor a scazut cu 3% anul trecut, la 97 de milioane de euro, de la 100 de milioane de euro in 2013, pe fondul reducerii provizioanelor, potrivit rezultatelor financiare preliminare publicate de grupul austriac.

Actiunile Banca Transilvania si BRD au sustinut cresterea bursei

Actiunile Banca Transilvania au urcat miercuri cu 3,5% si au sustinut, alaturi de titlurile BRD - Societe Generale BRD), cresterea pietei, in timp ce OMV Petrom SNP) si Romgaz SNG), cele mai mari companii din sectorul energetic, au inchis sedinta in scadere.

Vanzarile Farmaceutica Remedia au crescut cu 4,3% anul trecut, la 244,7 milioane de lei

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva RMAH) a inregistrat anul trecut vanzari nete de 244,68 milioane de lei 55 milioane de euro), in crestere cu 4,3% fata de anul precedent, in timp ce profitul net a crescut cu 3,6%, la 3,12 milioane de lei 698. 000 de euro).

Piata de asigurari acoperita de ING, pe plus: subscrierile au crescut cu 10% anul trecut, la 614 mil. lei

ING Asigurari de Viata a consemnat anul trecut venituri din prime subscrise de 614 milioane de lei, cu aproape 10% mai mult fata de anul 2013, iar profitul brut estimat a crescut de circa 2,5 ori, la 31,18 milioane de lei, pe fondul diminuarii.

Veniturile Transgaz au crescut cu 9% anul trecut, la 1,7 mld. lei, iar profitul a avansat cu peste 50%

Veniturile Transgaz TGN) au crescut anul trecut cu 8,8%, la 1,69 miliarde lei, iar profitul net s-a majorat cu 51,7%, la 507,4 milioane lei, potrivit rezultatelor financiare preliminare, anuntate vineri de companie.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )