Libnet.ro
UNICEF

17:30

Barack Obama: Noile sanctiuni au scopul sa pedepseasca provocarile ruse in Ucraina

B1 B1,
Barack Obama: Noile sanctiuni au scopul sa pedepseasca provocarile ruse in Ucraina

Noile sanctiuni adoptate de comunitatea internationala sunt menite sa determine Rusia sa inteleaga ca trebuie sa inceteze provocarile in Ucraina, a declarat, duminica, presedintele Barack Obama. Este. continuă pe B1

Obama: Noile sanctiuni impotriva Rusiei sunt menite sa stopeze PROVOCARILE in estul Ucrainei

Noile sanctiuni internationale, care ar putea sa fie impuse inca de luni Rusiei, sunt menite sa stopeze provocarile Moscovei in estul Ucrainei, a declarat duminica presedintele Statelor Unite Barack Obama,.

Obama: Noile sanctiuni impotriva Rusiei sunt gata

Presedintele Barack Obama a declarat joi dimineata, intr-o vizita oficiala in Japonia, ca noile sanctiuni pentru Rusia din cauza implicarii in conflictul din Ucraina sunt gata, iar SUA finalizeaza detaliile cu aliatii sai pentru aplicarea lor.

Obama: noile sanctiuni impotriva Rusiei sunt gata

Presedintele Barack Obama a declarat joi dimineata, intr-o vizita oficiala in Japonia, ca noile sanctiuni pentru Rusia din cauza implicarii in conflictul din Ucraina sunt gata, iar SUA finalizeaza detaliile cu aliatii sai pentru aplicarea lor. Pana acum, sanctiunile au actionat mai degraba indirect, alimentand teama investitorilor rusi si straini, dar si a pietelor internationale, ca economia Rusiei va fi izolata.

Barack Obama vorbeste despre noi sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni, pentru a opri provocarile Moscovei in Ucraina. / Ministrii de externe din UE se reunesc luni la Bruxelles, pentru a decide trecerea la faza a treia a sanctiunilor impuse Rusiei

Noile sanctiuni internationale impotriva Moscovei, ce ar urma sa fie impuse incepand de luni, au ca scop sa puna capat provocarilor Moscovei in estul Ucraine, a declarat duminica, la Kuala Lumpur, presedintele american Barack Obama. Este important ca noi sa luam masuri pentru a face Rusia sa inteleaga ca actiunile de destabilizare a Ucrainei trebuie sa inceteze, a afirmat liderul de la Casa Alba, citat de AFP.

Barack Obama: Coreea de Nord, un stat paria slab

Coreea de Nord este un stat paria slab, a carui frontiera puternic militarizata cu Sudul marcheaza limita libertatii, a declarat sambata presedintele american Barack Obama, intr-un discurs catre trupele americane, la Seul.

Angela Merkel va discuta cu Barack Obama la Washington situatia din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel se va afla intr-o vizita de lucru la Washington in 1 si 2 mai. in cadrul vizitei, va avea discutii cu presedintele american Barack Obama, in special pe tema crizei din Ucraina, t.

Barack Obama efectueaza o vizita oficiala in Coreea de Sud

Pre and sedintele SUA, Barack Obama, a ajuns in aceasta diminea and ta in Coreea de Sud pentru o vizita de doua zile, dominata de amenin and tarile unui al patrulea test nuclear in Coreea de Nord, relateaza AFP.

Presedintele american Barack Obama a ajuns in Coreea de Sud unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile

Barack Obama a ajuns vineri dimineata inCoreea de Sud, stat indoliat dupa naufragiul feribotuluiSewol, soldat cu peste 300 de morti si persoane disparute, anuntaAFP. Presedintele american va.

Barack Obama, intr-o vizita de doua zile in Coreea de Sud. Vecinul dictator ameninta cu efectuarea celui de-al patrulea test nuclear

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit vineri dimineata in Coreea de Sud, unde efectueaza o vizita de doua zile dominata de amenintari ale Coreei de Nord cu efectuarea celui de-al patrulea test .

Barack Obama, vizita de doua zile in Coreea de Sud

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit vineri dimineata in Coreea de Sud, unde efectueaza o vizita de doua zile dominata de amenintari ale Coreei de Nord cu efectuarea celui de-al patrulea test nuclear, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )