Libnet.ro
UNICEF

14:30

Barbat din Ohio, arestat pentru ca planuia un atac asupra Capitoliului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barbat din Ohio, arestat pentru ca planuia un atac asupra Capitoliului

Un barbat din Cincinnati statul american Ohio), simpatizant al gruparii jihadiste Statul Islamic SI), a fost arestat ieri, fiind invinuit ca ar fi planuit un atac impotriva Capitoliului, scrie Reuters, citand documente ale instantei care l-a pus sub acuzare. continuă pe Ziarul Bursa

Un tanar american, arestat pentru ca a planuit un atac impotriva Capitoliului

Un tanar american acuzat ca ca sprijina organizatia Statul Islamic a fost arestat miercuri in statul Ohio nord), pentru planificarea unui atac impotriva Capitoliului, care adaposteste Congresul Statelor Unite de la Washington, a anntat ministerul de Justitie.

Caporal al unei unitati militare din Bucuresti, arestat pentru complicitate la crima

Un caporal, angajat al unei unitati militare din Capitala, a fost arestat de magistratii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat ca a participat la o crima impreuna cu un alt barbat, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, citat de Mediafax.

Caporal de la o unitate militara din Bucuresti, arestat pentru complicitate la omor

Un caporal din cadrul unei unitati militare din Bucuresti a fost arestat pentru complicitate la omor, informeaza B1 TV. Potrivit anchetatorilor, in urma unui incident petrecut pe 10 ianuarie, intr-o comuna din.

Un barbat din Ohio, simpatizant al gruparii jihadiste Statul Islamic, arestat pentru planuirea unui atentat asupra Capitoliului

Un barbat din statul american Ohio, un simpatizant al gruparii jihadiste Statul Islamic SI), a fost arestat miercuri sub acuzatia ca planuia un atac asupra Capitoliului, potrivit documentelor inaintate de FBI autoritatilor judiciare, informeaza AFP si Le Monde.

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor Stire in curs de actualizare .

Barbat din Alba Iulia, arestat si extradat in Franta. Viorel Onea este condamnat cu executare pentru furt de utilaje

Un barbat in varsta de 29 de ani din Alba Iulia a fost arestat preventiv si predate autoritatilor din Franta in baza unui mandate European de arestare. Viorel Onea este acuzat de comiterea mai multor furturi de utilaje agricole pe teritoriul Frantei, impreuna cu mai multi cetateni romani. Tanarul este deja condamnat in prima instanta la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru infractiuni similare.

Caporal arestat pentru complicitate la CRIMA

Un caporal, angajat al unei unitati militare din Capitala, a fost arestat de magistratii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat ca a participat la o crima impreuna cu un alt barbat, informeaza Parchetul de pe.

AFP: Un francez suspectat de legaturi cu TERORISTII din Paris, ARESTAT in Bulgaria

Un barbat francez, suspectat de legaturi cu teroristii care au comis atentatul de la Paris, de la sediul publicatiei Charlie Hebdo, a fost arestat in Bulgaria, informeaza justitia bulgara, potrivit.

Umoristul francez Dieudonne, arestat pentru apologia terorismului

Umoristul francez Dieudonne a fost arestat miercuri dimineata in Franta pentru apologia terorismului, dupa ce a scris pe pagina sa de Facebook Je me sens Charlie Coulibaly, cu referire la numele ucigasului de la magazinul evreiesc din Porte de Vincennes, anunta AFP. Dieudonne s-a apropiat de partidul de extrema dreapta Frontul National, al carui fost presedinte, Jean-Marie Le Pen, este nasul unuia dintre copiii sai.

Umoristul francez Dieudonne, arestat pentru apologia terorismului

ACTUALIZARE 16:39 Umoristul francez Dieudonne a fost arestat in aceasta dimineata in Franta pentru apologia terorismului, dupa ce a scris pe pagina sa de Facebook Je me sens Charlie Coulibaly Eu ma simt Charlie Coulibaly) , cu referire la numele ucigasului de la magazinul evreiesc din Porte de Vincennes, transmite AFP. * Liderul Al Qaeda din Yemen a revendicat atacurile teroriste de la Charlie Hebdo * Tirajul Charlie Hebdo, suplimentat de la 3 la 5 milioane de exemplare pentru a face fata cererii * Saptamanalul Charlie Hebdo, distribuit in Turcia impreuna cu ziarul Cumhuriyet.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )