Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre o posibila candidatura a lui Isarescu la presedintie: O gluma.

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre o posibila candidatura a lui Isarescu la presedintie: O gluma.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca i se pare o gluma posibila candidatura a lui Mugur Isarescu la presedintie. O gluma. In primul rand sunt convins ca nu vrea, il cunosc bine pe guvernator. In al doilea rand, romanii il vad pe Mugur Isarescu ca un bun guvernator, nu ca un presedinte, a explicat Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre candidatura lui Mugur Isarescu la presedintie: O gluma, sunt convins ca nu vrea

Traian Basescu a catalogat drept o gluma zvonurile vehiculate de o parte a presei care invoca o posibila candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la presedintie.

Traian Basescu, despre o posibila candidatura la prezidentiale a lui Mugur Isarescu: O gluma!

Traian Basescu a vorbit, vineri, in timpul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 TV, despre o posibila candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la prezidentiale, catalogand-o drept o.

Basescu, despre posibilitatea ca Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale: E o gluma!

Presedintele Traian Basescu este de parere ca posibilitatea ca Mugur Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale de anul viitor este o gluma, aratand ca este convins ca Isarescu nu vrea sa.

Basescu, despre neinvitarea lui Antonescu la depunerea juramantului lui Gerea: Nu mai e pe lista de protocol

Presedintele Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, despre motivele pe care le-a avut pentru a nu-l invita pe Crin Antonescu la ceremonia de depunere a.

Traian Basescu, despre neinvitarea lui Antonescu la depunerea juramantului lui Gerea: Nu mai e pe lista de protocol

Presedintele Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, despre motivele pe care le-a avut pentru a nu-l invita pe Crin Antonescu la ceremonia de depunere a.

Basescu, despre intalnirea cu Boc si Udrea: Am discutat politica.

Presedintele Traian Basescu a recunoscut, intr-o emisiune la B1 TV, ca s-a intalnit joi cu Emil Boc si Elena Udrea la masa si au discutat teme politice. Eu am ramas foarte puternic legat de Emil Boc, cum sper ca a ramas si el fata de mine. El a venit in Bucuresti pentru ca pleaca la funerariile la Martens. El s-a intalnit cu Elena Udrea si mi-au dat si mie un telefon, a marturisit Traian Basescu. Presedintele a povestit ca, la masa, au abordat mai multe teme politice, printre care .

Basescu, despre romi: Statele europene trebuie sa asume necesitatea de a integra, prin ...

Presedinte Traian Basescu a declarat, la o intalnire cu presedintele Parlamentului elen, ca statele europene trebuie sa asume necesitatea de a integra, prin educatie, comunitatile rome, informeaza Mediafax. Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Republicii Elene, Evangelos-Vasileios Meimarakis. Potrivit unui comunicat de presa transmis joi de Administratia Prezidentiala, in cadrul intrevederii a fost abordat si subiectul migratiei.

Basescu, despre Predoiu: A propus inlocuirea lui Daniel Morar de la DNA. Sa nu indrazneasca sa imi dea lectii publice

Presedintele Traian Basescu s-a aratat indignat de afirmatiile prim-vicepresedintelui PDL, Catalin Predoiu, care a indraznit sa ii dea lectii publice, aratand ca acesta a venit la el la birou sa il roage sa vorbeascacu premierul Victor Ponta pentru a ramane in Guvern.

Basescu, despre CFR Marfa: Ponta a vrut sa isi ajute un prieten, pe Gruia Stoica, si a iesit prost

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, referitor la esecul privatizarii CFR Marfa, ca premierul Victor Ponta a vrut sa isi ajute un prieten, pe Gruia Stoica, dar a iesit prost.

Traian Basescu, despre Catalin Predoiu: Omul asta sa nu indrazneasca sa imi dea lectii publice. A venit la mine sa ma roage sa vorbesc cu Ponta sa-l numeasca ministru

Presedintele Traian Basescu s-a aratat deranjat de afirmatiile critice facute de Catalin Predoiu la adresa sa si l-a acuzat pe prim-vicepresedintele PDL ca a vrut sa-l schimbe pe Daniel Morar de la conducerea DNA si ca l-a rugat sa vorbeasca cu Victor Ponta pentru a fi numit ministru al Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )