Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre candidatura lui Mugur Isarescu la presedintie: O gluma, sunt convins ca nu vrea

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, despre candidatura lui Mugur Isarescu la presedintie: O gluma, sunt convins ca nu vrea

Traian Basescu a catalogat drept o gluma zvonurile vehiculate de o parte a presei care invoca o posibila candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la presedintie. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre o posibila candidatura la prezidentiale a lui Mugur Isarescu: O gluma!

Traian Basescu a vorbit, vineri, in timpul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 TV, despre o posibila candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la prezidentiale, catalogand-o drept o.

Traian Basescu, despre neinvitarea lui Antonescu la depunerea juramantului lui Gerea: Nu mai e pe lista de protocol

Presedintele Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, despre motivele pe care le-a avut pentru a nu-l invita pe Crin Antonescu la ceremonia de depunere a.

Traian Basescu, despre Catalin Predoiu: Omul asta sa nu indrazneasca sa imi dea lectii publice. A venit la mine sa ma roage sa vorbesc cu Ponta sa-l numeasca ministru

Presedintele Traian Basescu s-a aratat deranjat de afirmatiile critice facute de Catalin Predoiu la adresa sa si l-a acuzat pe prim-vicepresedintele PDL ca a vrut sa-l schimbe pe Daniel Morar de la conducerea DNA si ca l-a rugat sa vorbeasca cu Victor Ponta pentru a fi numit ministru al Justitiei.

Traian Basescu, despre lovitura de forta de la DNA. Papici: Pentru cercetarile din dosarul Referendumul, Morar m-a chemat din vacanta

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca etichetele adresate procurorului Lucian Papici sunt propagandiste, iar USL nu concepe ca justitia trebuie sa aiba prioritate. in plus, procurorul povestit intr-un interviu cum s-a ocupat de dosarul Referendumul, dar si cum ar putea pune bete in roate de catre un procuror-sef numit politic.

Traian Basescu, despre Partidul Miscarea Populara: Categoric ii voi sustine la alegeri

TraianBasescu a sustinut, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca va sustine la alegeri partidulMiscarea Populara. Daca fundatia Miscarea Populara nu a fost in.

Iliescu: Mugur Isarescu ar fi un presedinte potrivit si are sanse

Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ar fi un presedinte potrivit pentru Romania, precizand ca referirile actualului sef al statului, Traian Basescu, vizavi de o candidatura a lui Isarescu sunt nefiresti.

Basescu, despre o posibila candidatura a lui Isarescu la presedintie: O gluma.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca i se pare o gluma posibila candidatura a lui Mugur Isarescu la presedintie. O gluma. In primul rand sunt convins ca nu vrea, il cunosc bine pe guvernator. In al doilea rand, romanii il vad pe Mugur Isarescu ca un bun guvernator, nu ca un presedinte, a explicat Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV.

Ion Iliescu: Mugur Isarescu ar fi un candidat cu foarte multe sanse la Presedintie

Ion Iliescu a declarat, vineri, ca guvernatorul BNR Mugur Isarescu ar fi un candidat cu foarte multe sanse la Presedintie. Presedintele de onoare al PSD a apreciat ca este nefiresc ca presedintele Traian.

Basescu, despre posibilitatea ca Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale: E o gluma!

Presedintele Traian Basescu este de parere ca posibilitatea ca Mugur Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale de anul viitor este o gluma, aratand ca este convins ca Isarescu nu vrea sa.

Scenarii cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu - candidat la prezidentiale

Pe piata media, dar si in mediile politice, au inceput sa circule tot mai insistent diferite scenarii care il dau pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, viitor candidat la alegerile prezidentiale din 2014. Directorul EVZ, Dan Andronic, a publicat luni, 14 octombrie, un editorial intitulat Mugur Isarescu, candidatul din maneca lui Victor Ponta, in care sustinea ca Victor Ponta nu vrea sa candideze la presedintie si ca urmatorul pe lista este Mugur Isarescu, mai ales ca mandatul ar urma sa-i inceteze. In replica, consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a afirmat ca, in opinia sa, guvernatorul nu s-a incris pe nici o lista, nu este interesat sa intre in politica si ca va ramane mai departe la Banca Nationala si dupa octombrie 2014 deoarece nu exista o lege care sa-i limiteze mandatele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )