Libnet.ro
UNICEF

00:08

Basescu, despre posibilitatea ca Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale: E o gluma!

Antena3 Antena3,
Basescu, despre posibilitatea ca Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale: E o gluma!

Presedintele Traian Basescu este de parere ca posibilitatea ca Mugur Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale de anul viitor este o gluma, aratand ca este convins ca Isarescu nu vrea sa. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre o posibila candidatura la prezidentiale a lui Mugur Isarescu: O gluma!

Traian Basescu a vorbit, vineri, in timpul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 TV, despre o posibila candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la prezidentiale, catalogand-o drept o.

Basescu, despre o posibila candidatura a lui Isarescu la presedintie: O gluma.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca i se pare o gluma posibila candidatura a lui Mugur Isarescu la presedintie. O gluma. In primul rand sunt convins ca nu vrea, il cunosc bine pe guvernator. In al doilea rand, romanii il vad pe Mugur Isarescu ca un bun guvernator, nu ca un presedinte, a explicat Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV.

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale americane din 2016

Actorul american de origine austriaca Arnold Schwarzenegger doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, potrivit unei surse din anturajul starului hollywoodian, informeaza presa americana, citata de Mediafax .

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale americane din 2016

Actorul american de origine austriaca Arnold Schwarzenegger doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, potrivit unei surse din anturajul starului hollywoodian.

Traian Basescu, despre candidatura lui Mugur Isarescu la presedintie: O gluma, sunt convins ca nu vrea

Traian Basescu a catalogat drept o gluma zvonurile vehiculate de o parte a presei care invoca o posibila candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la presedintie.

Membrii PDL, pusi sa aleaga candidatul pentru alegerile prezidentiale. Ce variante au la dispozitie

Saptamana aceasta a expirat termenul pana la care membrii PDL isi putea depune candidaturile pentru alegerile interne pentru desemnarea candidatului pe care partidul in va propulsa in cursa pentru Cotroceni. Trei democrat - liberali si-au depus, in termen, aceste candidaturi.

Basescu, despre intalnirea cu Boc si Udrea: Am discutat politica.

Presedintele Traian Basescu a recunoscut, intr-o emisiune la B1 TV, ca s-a intalnit joi cu Emil Boc si Elena Udrea la masa si au discutat teme politice. Eu am ramas foarte puternic legat de Emil Boc, cum sper ca a ramas si el fata de mine. El a venit in Bucuresti pentru ca pleaca la funerariile la Martens. El s-a intalnit cu Elena Udrea si mi-au dat si mie un telefon, a marturisit Traian Basescu. Presedintele a povestit ca, la masa, au abordat mai multe teme politice, printre care .

Basescu, despre romi: Statele europene trebuie sa asume necesitatea de a integra, prin ...

Presedinte Traian Basescu a declarat, la o intalnire cu presedintele Parlamentului elen, ca statele europene trebuie sa asume necesitatea de a integra, prin educatie, comunitatile rome, informeaza Mediafax. Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Republicii Elene, Evangelos-Vasileios Meimarakis. Potrivit unui comunicat de presa transmis joi de Administratia Prezidentiala, in cadrul intrevederii a fost abordat si subiectul migratiei.

Basescu, despre Predoiu: A propus inlocuirea lui Daniel Morar de la DNA. Sa nu indrazneasca sa imi dea lectii publice

Presedintele Traian Basescu s-a aratat indignat de afirmatiile prim-vicepresedintelui PDL, Catalin Predoiu, care a indraznit sa ii dea lectii publice, aratand ca acesta a venit la el la birou sa il roage sa vorbeascacu premierul Victor Ponta pentru a ramane in Guvern.

Basescu, despre CFR Marfa: Ponta a vrut sa isi ajute un prieten, pe Gruia Stoica, si a iesit prost

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, referitor la esecul privatizarii CFR Marfa, ca premierul Victor Ponta a vrut sa isi ajute un prieten, pe Gruia Stoica, dar a iesit prost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )