Libnet.ro
UNICEF

00:08

Membrii PDL, pusi sa aleaga candidatul pentru alegerile prezidentiale. Ce variante au la dispozitie

Adevărul Adevărul,
Membrii PDL, pusi sa aleaga candidatul pentru alegerile prezidentiale. Ce variante au la dispozitie

Saptamana aceasta a expirat termenul pana la care membrii PDL isi putea depune candidaturile pentru alegerile interne pentru desemnarea candidatului pe care partidul in va propulsa in cursa pentru Cotroceni. Trei democrat - liberali si-au depus, in termen, aceste candidaturi. continuă pe Adevărul

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean: Candidatul nostru va fi cel ce va castiga competitia interna si nimeni altcineva

In cadrul unei conferinte de presa, deputatul si vicepresedintele PDL Ioan Oltean a vorbit si despre alegerile interne pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidentiale. Acesta a tinut sa precizeze ca cel care va candida din partea PDL va fi cel care va castiga alegerile, desi s-au vehiculat in ultimele zile mai multe nume.

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale americane din 2016

Actorul american de origine austriaca Arnold Schwarzenegger doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, potrivit unei surse din anturajul starului hollywoodian, informeaza presa americana, citata de Mediafax .

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale americane din 2016

Actorul american de origine austriaca Arnold Schwarzenegger doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, potrivit unei surse din anturajul starului hollywoodian.

Basescu, despre posibilitatea ca Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale: E o gluma!

Presedintele Traian Basescu este de parere ca posibilitatea ca Mugur Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale de anul viitor este o gluma, aratand ca este convins ca Isarescu nu vrea sa.

PDL propune facilitati fiscale pentru firmele care au de incasat bani de la stat

Partidul Democrat Liberal PDL) a depus, astazi, in Parlament, o propunere legislativa privind amanarea la plata a obligatiilor fiscale datorate de operatorii economici care nu incaseaza creantele la termenul de scadenta de la institutiile publice, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )