Libnet.ro
UNICEF

00:08

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale americane din 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale americane din 2016

Actorul american de origine austriaca Arnold Schwarzenegger doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, potrivit unei surse din anturajul starului hollywoodian, informeaza presa americana, citata de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale americane din 2016

Actorul american de origine austriaca Arnold Schwarzenegger doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, potrivit unei surse din anturajul starului hollywoodian.

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din SUA in 2016

Actorul Arnold Schwarzenegger si-a exprimat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Actorul de origine austriaca, de 66 de ani, doreste sa schimbe mai intai o lege din SUA, pe.

Basescu, despre posibilitatea ca Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale: E o gluma!

Presedintele Traian Basescu este de parere ca posibilitatea ca Mugur Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale de anul viitor este o gluma, aratand ca este convins ca Isarescu nu vrea sa.

Arnold Schwarzenegger se intretine in forma cu cinci partide de sex in fiecare zi

ActorulArnold Schwarzenegger, care s-a despartit de sotia sa in anul 2011, dupa 25 de ani de casatorie, ar avea la dispozitia sa mai multe femei pentru a-i satisface dorintele sexuale, potrivit unui coleg.

Membrii PDL, pusi sa aleaga candidatul pentru alegerile prezidentiale. Ce variante au la dispozitie

Saptamana aceasta a expirat termenul pana la care membrii PDL isi putea depune candidaturile pentru alegerile interne pentru desemnarea candidatului pe care partidul in va propulsa in cursa pentru Cotroceni. Trei democrat - liberali si-au depus, in termen, aceste candidaturi.

Trupele americane din Afganistan s-ar putea retrage prin Romania

Potrivit unor oficiali americani, Romania este pregatita sa accepte un acord ce va permite armatei americane sa foloseasca una dintre bazele sale aeriene situate in apropierea Marii Negre pentru a-si retrage.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )